duurzame verlichting
Living

Sfeervolle en duurzame verlichting? Ja dat is mogelijk!

Wil je graag verlichting in je huis welke flink duurzaam is? Kies dan voor LED verlichting! Deze verlichting biedt vele mogelijkheden voor je interieur op het gebied van sfeer en bespaart ook flink op de kosten.

Veel licht, maar minder verbruik

LED verlichting geeft net zoveel licht als de ouderwetse halogeenverlichting, echter verbruikt een gemiddelde lamp gemiddeld 5 watt, terwijl dit bij een halogeen variant kan oplopen tot 50 watt. Dit komt allemaal dankzij de hoge efficiëntie van LED lampen. Er is veel minder energie die verloren gaat in warmte. Hierdoor zijn de lampen ook in werking veilig vast te houden zonder dat je je handen verbrandt.

Een nieuwe spaarlamp?

De spaarlamp was altijd de oplossing om stroom te besparen, echter kent deze techniek ook nadelen: de opwarmtijd duurt best lang. Bij een LED lamp heb je namelijk direct licht. Ook zijn spaarlampen niet erg milieuvriendelijk door de gebruikte materialen.

Veel sfeer

LED verlichting heeft vele manieren om sfeer in je huis te brengen. Wat dacht je van LED spots die via een afstandsbediening in te stellen zijn? Je geef de LED spots een eigen kleur, intensiteit of verloop. Maar ook LED strips zijn een duurzame en sfeervolle oplossing voor jouw interieur: je zet ze makkelijk achter een meubelstuk zonder dat je hoeft te boren.

Slimme mogelijkheden op afstand

Niet alleen geeft LED verlichting sfeer, je hebt ook diverse handige mogelijkheden op afstand: je zet met gemak je verlichting uit, maar je kunt je verlichting ook automatisch aan laten gaan als je in de buurt bent. Dit kan allemaal dankzij smart domotica en je hoeft daarbij slechts gebruik te maken van een app om jouw voorkeuren in te stellen.

Vele jaren plezier

LED verlichting zorgt niet alleen voor een lagere stroomrekening, ook staat deze verlichting bekend om de duurzaamheid: met een lange levensduur die kan oplopen tot 50.000 branduren kan je vele jaren genieten van jouw verlichting. Je hoeft dus minder vaak lampen te vervangen, dat scheelt tijd en ergernis.

Reacties uitgeschakeld voor Sfeervolle en duurzame verlichting? Ja dat is mogelijk!