kindersmartwatch
Hip and happening,  Tips

Smartwatch voor je kind kopen? Wat zijn de beste kindersmartwatches?

Op zoek naar een leuke smartwatch voor kinderen? Bekijk dan de onderstaande lijst aan beste kindersmartwatch modellen en vind het model waar jij naar op zoek bent. Vergelijk uit tal van handige functies en eigenschappen en vergelijk de verschillende kindersmartwatches zorgvuldig.

Beste smartwatches voor kinderen

Smartwatches zijn helemaal hip en trendy tegenwoordig. Zo zijn er nu ook speciale modellen beschikbaar die speciaal voor kinderen ontworpen zijn. Smartwatches voor kinderen beschikken vaak over handige functies die voor zowel de ouders als de kinderen van belang kunnen zijn. Zoals een GPS functie of een bel- en berichtenfunctie.

Er zijn tal van verschillende smartwatches voor kinderen beschikbaar en het vinden van het juiste model is een lastige klus. Bekijk daarom de lijst aan best geteste modellen en kijk welk type smartwatch voor kinderen het meest geschikt is voor jouw kind. De lijst aan beste kindersmartwatch modellen zijn geselecteerd op basis van prijs-kwaliteit verhouding en hebben elk zo hun voor- en nadelen.

9 beste kindersmartwatches

1. Exilien Smartwatch Kinder Horloge

smartwatches voor kinderen

Een van de beste kindersmartwatch modellen van dit moment is de Exilien Smartwatch van het merk Exilien. De blauwe Exilien Smartwatch kinder horloge beschikt over een GPS tracker en digitale touchscreen.

Het horloge is volledig stofdicht en is daarnaast schokbestendig. Dankzij de mogelijkheid tot het plaatsen van een simkaart, is het mogelijk om berichten te ontvangen en om gebeld te worden. Zo sta je altijd met je kind in verbinding en ben jij als ouder altijd bereikbaar voor ze.

Voordelen Exilien Smartwatch Kinder Horloge

– Werkt ook voor Belgische simkaart

– Volledig stofdicht

Nadelen Exilien Smartwatch Kinder Horloge

– Gps vertoont soms haperingen

– De smartwatch is niet geschikt voor onderwater

2. Connect Touch zwart one2track

De Connect Touch kindersmartwatch van het merk one2track is een hoogwaardig model dat vele voordelen biedt. Zo heeft het horloge een LED touchscreen en werkt het apparaat in heel Europa. Dankzij de ingebouwde GPS weet je altijd eenvoudig waar je kind uithangt en hoef je geen zorgen te maken.

Ook kun je dankzij de smartwatch altijd in contact komen met je kind dankzij de handige bel en bericht functie van het horloge. De Connect Touch van onetrack is de ideale smartwatch voor kinderen en biedt daarnaast een handige app voor de toezichthouders waarmee ze via hun Smartphone de positie en status informatie kunnen inzien van het horloge.

Voordelen Connect Touch zwart one2track

– Stijlvol design

– Eenvoudig in gebruik

– Handige app voor toezichthouders

Nadelen Connect Touch zwart one2track

– Niet waterdicht

– Matige batterij vermogen

3. Connect Go – Kinder GPS Telefoon horloge – Zwart

beste-kindersmartwatches

De connect Go van het het merk one2track is een stijlvolle kindersmartwatch en biedt tal van handige functies. Zo heeft de smartwatch een ingebouwde GPS en beschikt het apparaat over een SOS alarm voor noodgevallen. Dit zorgt ervoor dat je met de Connect Go een extra beetje veiligheid kunt bieden voor je kind.

De Connect Go is de perfecte smartwatch voor kinderen en is eenvoudig te bedienen. Daarnaast beschikt de smartwatch over een ingebouwde stappenteller waardoor je eenvoudig dagelijks je activiteiten kunt tracken.

Voordelen Connect Go – Kinder GPS Telefoon horloge

– Waterdicht

– Stof- en schokbestendig

– Een betere batterij dan de meeste kindersmartwatches

Nadelen Connect Go – Kinder GPS Telefoon horloge

– Geen hartslagmeter

– Geen bluetooth

4. Kinder Smartwatch Mayma

smartwatch-voor-kinderen

De zwarte kinder Smartwatch van het merk Mayma is een stijlvolle smartwatch met tal van hoogwaardige functies. De smartwatch van Mayma behoort dan ook zeker tot de beste kindersmartwatches van dit moment. Zo beschikt het horloge over een Gps tracker en kun je het eenvoudig koppelen aan je smartphone.

De Mayma kindersmartwatch beschikt over een SOS knop en een handige stappenteller. Ook heeft het model handig instelbare school-tijd stiltes en geeft het horloge de positie geschiedenis weer.

Voordelen Kinder Smartwatch Mayma

– Beschikt over GPS en wifi

– Eenvoudig te bedienen

Nadelen Kinder Smartwatch Mayma

– Niet waterdicht

– Geen hartslagmeter

– Geen bluetooth

5. BELIO©TOUCH – GPS horloge kind

De roze Belio kindersmartwatch is een zeer populaire smartwatch en een van de meest verkochte kindersmartwatches van het moment. Het model biedt een optimale positionering methode door middel van een ingebouwd GPS systeem, WIFI en LBS als alternatieve methoden. Daarmee kun je in een oogopslag zien waar je kind zich bevindt.

De smartwatch is daarnaast zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een overzichtelijke en duidelijke display.

Voordelen BELIO©TOUCH – GPS horloge kind

– Stijlvol en hip

– Uitgebreide GPS functies

– Lange batterijduur dan de meeste kindersmartwatches

Nadelen BELIO©TOUCH – GPS horloge kind

– Niet waterdicht

– Geen hartslagmeter

– Geen bluetooth

6. GPS tracker horloge kind junior AQUA Wifi Camera zwart [IP 67 Waterdicht]

De GPS tracker kindersmartwatch van het merk Wonlex is een waterdichte smartwatch die als enige uit de kindersmartwatches lijst beschikt over een camera. Dit maakt het horloge zeer uniek en geschikt voor tal van doeleinden. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s maken met de camera en het horloge dragen tijdens diverse watersporten.

Het apparaat heeft een GPS functie en een uitgebreide positiebepaling doormiddel van wifi. Ook heeft het horloge een SOS functie en kan je kind direct met horloge een ingesteld alarm nummer bellen.

Voordelen GPS tracker horloge kind junior AQUA

– Gps en wifi functie

– Volledig waterdicht

– Beschikt over een camera

Nadelen GPS tracker horloge kind junior AQUA

– Geen hartslagmeter

– Korte accuduur

– Soms wat ingewikkeld in gebruik

7. BELIO – GPS Horloge Kind – Roze

De kleurrijke Belio GPS kindersmartwatch is niet alleen hartstikke stijlvol en leuk, het model biedt ook nog tal van handige functies. Zo beschikt de smartphone over een GPS systeem en kun je het horloge aan een smartphone app koppelen, waardoor je altijd op de hoogte bent waar jouw kind zich bevindt.

Het horloge heeft een uitstekende batterijduur en is daarnaast stof- en stootbestendig. Het horloge is handig in gebruik en heeft een overzichtelijke display.

Voordelen BELIO – GPS Horloge

– Kleurrijk en hip

– Verbinding met app mogelijk

– Uitstekende GPS

Nadelen BELIO – GPS Horloge

– Niet waterbestendig

– Geen touchscreen

8. Fitbit Ace 2 Kids – Activity tracker – Blauw

De Fitbit Ace 2 Kids kindersmartwatch is een leuke waterdichte horloge en is een van de beste kindersmartwatches van het moment. Het horloge is speciaal ontwikkeld om kinderen meer te laten bewegen. Zo kun je met het horloge diverse doelen stellen en kun je je bewegingen secuur bijhouden. Ook biedt het horloge de mogelijk om je slaappatroon te tracken.

Je kunt eenvoudig de horloge koppelen aan een app voor de ouders. Hierdoor heb je als ouder een goed zicht op de doelstellingen van je kind en in hun slaappatroon.

Voordelen Fitbit Ace 2 Kids

– Volledig waterdicht

– Heeft een nauwkeurige stappenteller

– Beschikt over een bewegingssensor

Nadelen Fitbit Ace 2 Kids

– Geen smartwatch functies

– Geen hartslagmonitor

9. Xiaomi Mi Band 4

De Xiaomi Mi Band 4 smartwatch is de enige kindersmartwatch uit de lijst die calorieën meet en een handige stopwatch heeft. In vergelijking tot andere kindersmartwatches biedt dit model de mogelijkheid om vele activiteiten te tracken. Zo biedt de Xiaomi smartwatch een hartslagmeter, een stappenteller en een slaaptracker en biedt het horloge de gelegenheid om beweging en slaap nauwkeurig in beeld te brengen.

De Xiaomi smartwatch is daarnaast volledig waterdicht en biedt een zeer lange batterij duur. Wanneer je het horloge ongeveer 240 minuten oplaadt, kun je maar liefst 20 dagen van het horloge gebruikmaken.

Voordelen Xiaomi Mi Band 4

– Bevat calorieënmeter en stappenteller

– Beschikt over hartslagmeter

– Heeft een overzichtelijke display

Nadelen Xiaomi Mi Band 4

– Geen GPS en wifi functie

– Heeft een klein scherm

Reacties uitgeschakeld voor Smartwatch voor je kind kopen? Wat zijn de beste kindersmartwatches?