Tape-extensions
Fashion

Snel en eenvoudig een nieuwe haarstijl? Probeer tape hair extensions!

Experimenteer je graag met je kapsel? Met tape hair extensions is het super makkelijk om de ene na de andere haarstijl te proberen. Hairextensions komen in vele vormen en maten. Je hebt bijvoorbeeld haarmatten die je snel kunt zetten door een groot stuk per keer te plaatsen. Tape haarextensies zijn juist smalle, losse plukjes. Je profiteert van een vlotte, eenvoudige inzetmethode dankzij de handige plak strips. Doordat je per haarlok de haarverlenging inzet, heb je daarnaast veel vrijheid om een unieke stijl te realiseren. Ook ziet deze soort hairextension er natuurlijk uit. Klinkt dit aantrekkelijk? Lees dan alles wat je moet weten over deze extensions.

Een tape-in haarverlenging van echt mensenhaar

Waar komt de term ‘tape hair extensions’ vandaan? Zoals je misschien al vermoedt, staat de naam voor de inzetmethode van de hairextension. Je maakt namelijk gebruik van tape strips om de haarverlenging in te (laten) zetten. De hairextension heeft echter nog meer kenmerkende eigenschappen. Zo worden de extensies in de vorm van losse haarplukken gemaakt. Iedere pluk plaats je gemakkelijk onder en boven een plukje van je eigen haar. Kies je voor goede tape-in extensies van een erkende aanbieder, dan zal het product bestaan uit echte mensenharen. Voor de beste kwaliteit wordt vaak real Brazilian hair gekozen. Dit haartype is stevig, glanzend en bovendien goed te stijlen. Verder zal je zowel single drawn als double drawn tape hair extensions tegenkomen. De eerste variant wordt van boven naar onder smaller, terwijl de tweede juist volledig dezelfde breedte en lengte heeft. Welke stijlvariant jij kiest, hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke voorkeur.

Herbruikbare hairextensions

Wist je dat de tape-in hairextension erg lang mee kan gaan? Het is zelfs mogelijk om de tape hair extensions vaker te gebruiken. Je kunt de strips zo uithalen dat de haarplukken meerdere malen bruikbaar zijn. Voor het beste resultaat wordt ook aangeraden om eens in de twee tot drie maanden de extensies te herplaatsen. Na enkele maanden dragen kan het kapsel wat minder netjes zitten. Dit komt omdat de plakstrippen na een tijdje hun kleefkracht verliezen. Gelukkig is het gemakkelijk om je haarverlenging weer een natuurlijke uitstraling te geven. Haal de haarverlengingen uit, vervang de tape en zet de extensions weer in je haar. Uiteraard kun je ook wachten met het herplaatsen totdat je weer een bijzonder kapsel wilt creëren. Na het uithalen laat je de oude strips op de haarplukken zitten. Toe aan een nieuwe look? Dan neem je voor het inzetten nieuwe tape strips en zet je de haarlokken eenvoudig weer in. Ga je zorgvuldig om met je tape hair extensions en volg je de professionele verzorgingstips, dan kun je wel één tot twee jaar genieten van je aankoop.

Stijl je tape hair extensions naar wens

Wil je snel en eenvoudig een haarverdikking of -verlenging realiseren? Dan zijn tape hair extensions perfect. Ze zijn niet alleen gemakkelijk en vlot inzetbaar, je kunt ook eindeloos variëren. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn extensions met tape flexibel in gebruik. Ook is de tijdelijke haarverlenging sneller te plaatsen dan permanente extensions. De dubbelzijdige tape strips maken het inzetten en uithalen bijzonder gemakkelijk. Als je eenmaal bekend bent met de werkwijze, kost het plaatsen van de lokken slechts een uur. Je hebt naast de plak strips en haarlokken ook niets anders nodig. Er komen geen accessoires als een warmtetang, naald en draad of clipjes aan te pas. Als ‘finishing touch’ hoef je alleen wat bij te knippen zodat de extensions mooi overlopen in je eigen haar. Zo creëer je een natuurlijker effect. Door tape hair extensions in verschillende kleuren te kopen, maak je de uitstraling ook natuurlijk. Zeker als je haren van nature lichte kleurverschillen hebben, raden we aan om meerdere tinten uit te kiezen. Wat betreft de textuur heb je keuze uit ‘straight’ (steil) en ‘wavy’ (golvend). Zoek je favoriete tape-in extension uit en creëer binnen korte tijd een stijlvol kapsel.

Reacties uitgeschakeld voor Snel en eenvoudig een nieuwe haarstijl? Probeer tape hair extensions!