curcumine
Tips

Soepeler het leven door met natuurlijke ontstekingsremmers!

Met het drukke leven dat de algemene mens op dit moment leidt, worden onze gewrichten zwaar belast. We lopen en rennen wat af om alles bij te houden. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat jouw gewrichten sneller gaan slijten. Vaak leidt dit alleen maar tot meer ongemakken, waar niemand op zit te wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook steeds meer middelen om pijn te verzachten. Natuurlijke producten zijn al helemaal booming! 

Natuurlijke ontstekingsremmers

Natuurlijke ontstekingsremmers zie je steeds meer in de schappen staan. Doordat  mensen zich steeds meer bewust zijn van chemische ingrediënten en hun effect op de gezondheid, worden natuurlijk producten steeds populairder. Ook in de ontstekingsremmers is dit het geval. Het voordeel van veel natuurlijke ontstekingsremmers is dat er nauwelijks tot geen bijwerkingen zijn. Bekende natuurlijke ontstekingsremmers zijn Groenlipmossel en Curcumine. Deze zie je ook vaak gezamenlijk terug in capsules. Door het innemen van deze middelen, kunnen jouw gewrichten een stuk flexibeler worden en minder pijn gaan doen. Ook kunnen deze producten jouw weefsels, cellen en organen een stuk gezonder maken.

Groenlipmossel

Groenlipmossel is erg populair en wordt in steeds meer supplementen verwerkt. Dit komt vooral door zijn bewezen geneeskrachtige werkingen. Er is veel onderzoek gedaan naar deze mossel met betrekking tot gezondheid. De resultaten waren verbazingwekkend. Mensen die regelmatig Groenlipmossel aten hadden beduidend minder last van hun gewrichten. Dit is vooral te danken aan de grote hoeveelheid voedingsstoffen die in deze mossel zitten, zoals Omega 3-zuren. Vooral vloeibare Groenlipmossel kan jouw gewrichten een stuk flexibeler maken en pijn tegen gaan. Wanneer de mossel namelijk vloeibaar is, neemt het lichaam de ingrediënten beter op en heeft het dus een betere werking!

Curcumine

Curcumine is het belangrijkste bestanddeel van de Geelwortel, dat onderdeel uitmaakt van de Gemberfamilie. Curcumine wordt in Azië al veelvuldig gebruikt en is zelfs in verschillende Aziatische gerechten te vinden. Het functioneert als antioxidant en beschermt daarmee de cellen en de weefsels van het menselijk lichaam. Wanneer je capsules koopt met Curcumine, is het belangrijk om producten van hoge kwaliteit te kopen. Zo is Bio-Curcumine bijvoorbeeld van hoge kwaliteit doordat er belangrijke oliën in zitten die ervoor zorgen dat het lichaam de Curcumine beter opneemt. Je kunt Curcumine kopen bij online merken zoals Synofit. Hier vind je bijvoorbeeld capsules die een combinatie van Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte Bes-blad bevatten.  

Reacties uitgeschakeld voor Soepeler het leven door met natuurlijke ontstekingsremmers!