Travel

Stedentrip naar New York? Deze bezienswaardigheden moet je gezien hebben!

Een Stedentrip New York is voor veel mensen een droom. Veel mensen willen minstens een keer in hun leven in New York geweest zijn. Als je in New York bent is het ook leuk om de bezienswaardigheden New York te zien. Wat zijn de bezienswaardigheden van New York eigenlijk?

1. Times Square
Als we het over bezienswaardigheden New York hebben dan is Times Square wel enorm bekend. Het is als het ware een cultureel centrum. Op Times Square zijn enorm veel reclameborden en verlichting te zien. Het is echt het hart van New York. Tijdens de wisseling van het nieuwe jaar zijn er dan ook altijd miljoenen mensen op Times Square. Bij Times Square zit ook Broadway, waar theaterfanaten zich prima zullen vermaken.

Stedentrip New York

2. Central Park
Op het schiereiland Manhattan kan je een van de grootste groene parken vinden van New York, namelijk Central Park. Ieder jaar komen hier maar liefst vijfentwintig miljoen toeristen naar toe. In Central Park is van alles te doen. Mensen komen hier om hard te lopen, te fietsen, te genieten van een werkpauze enzovoort. Als toerist kan je hier naar de dierentuin of bijvoorbeeld een ritje maken in een carrousel.

bezienswaardigheden New York

3. Broadway Theater
Zoals al eerder benoemd is Broadway te vinden vlakbij Central Park. De beste en mooiste producties zijn altijd als eerst hier te zien. Een kaartje bemachtigen is vrij moeilijk en bovendien ook nog eens heel erg duur. Toch is het vaak wel waardevol. Bij TKTS-kramen rondom Broadway en de Times Square kan je soms voor een gereduceerde prijs een ticket kopen.

4. Yankee Stadium
Als je een Stedentrip New York hebt geboekt, is het Yankee Stadium niet meteen de eerste plek waar je aan denkt. Toch is het erg leuk om het stadion van deze beroemde honkbalclub te bezoeken. Ook als je niet van sport houdt kan het leuk zijn. Je kunt er rondleidingen boeken, winkelen en restaurants of barretjes bezoeken.

5. Chinatown
Met meer dan driehonderdduizend Chinezen is de Chinatown in New York groter dan die in San Francisco. Er is van alles te doen in China Town. Er zijn heerlijke masseurs, typisch Chinese winkeltjes en natuurlijke heerlijke restaurants waar je vaak voor een redelijke prijs wat kunt eten.

Heb je dus een Stedentrip New York geboekt? Vergeet dan niet deze plekken te bezoeken.

Reacties uitgeschakeld voor Stedentrip naar New York? Deze bezienswaardigheden moet je gezien hebben!