stippen in je interieur
Hip and happening,  Interior

Stippen in je interieur: inspiratie en tips

Word jij ook zo vrolijk van stippen? Wij in ieder geval wel! Stippen op kleding, verwerkt in sieraden of natuurlijk in het interieur. Stippen kunnen wat ons betreft niet genoeg aanwezig zijn. Zeker als je toe bent aan wat extra vrolijkheid in huis, zijn stippen hiervoor ideaal. Stippen in je interieur zorgen voor een speelse en levendige look. Wij hebben alvast een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Kijk mee en laat je inspireren!

1. Stippen in je interieur: stippen op de muur

Wil je het graag groots aanpakken? Ga dan voor stippen op de muur! Als de muur momenteel wit is, dan wordt het resultaat superleuk. Met stippen op de muur geef je je woning een unieke en persoonlijke touch. Het is natuurlijk wel belangrijk om goed na te denken over de stippen die je op de muur wilt zetten. Als je bijvoorbeeld kiest voor grote stippen in opvallende kleuren, dan vallen de stippen duidelijk op. Pak je het liever wat subtieler aan? Dat kan natuurlijk ook. Door voor een subtiele print en lichte kleuren te kiezen, creëer je een minimalistische look. Stippen op de muur zijn leuk voor in de woonkamer, babykamer, kinderkamer én slaapkamer. Kijk maar naar de onderstaande voorbeelden!

2. Stippen achter het bed

Vind je een volledige muur met stippen een stapje te ver? Dan hebben we een ander tof idee voor je. Je kunt namelijk ook stippen in je interieur brengen door slechts een deel van de muur van stippen te voorzien. Bijvoorbeeld achter het bed, zoals op onderstaand voorbeeld. Dat geeft je slaapkamer toch net dat beetje extra, op een leuke en speelse manier. Het enige wat je hoeft te doen is een muursticker met stippen in huis te halen en hup, je kunt al genieten van je snelle interieur make-over!

3. Woonaccessoires met stippen

Als je de stippen in je interieur graag nog iets subtieler aanpakt, dan zijn stippen accessoires wellicht iets voor jou. Ook deze kan je in verschillende kamers in huis terug laten komen. Denk aan een fotolijst met stippen, kussens met stippen en een dekbedovertrek met stippen. Ook een vloerkleed met stippen en gordijnen met stippen zien er ontzettend leuk uit. Als je het fijn vindt, kan je de stippen zelfs doortrekken naar de keuken en voor servies met stippen gaan. Wij zijn alvast helemaal fan! Jij ook? 

Reacties uitgeschakeld voor Stippen in je interieur: inspiratie en tips