desenio
Living

Super leuke posters van Desenio

Een poosje geleden werd ik benaderd door het Zweedse bedrijf Desenio met de vraag of ik een review wilde schrijven over Desenio en enkele producten. Voor het schrijven van de review mag ik zelf enkele producten uitkiezen van de webshop en mag ik jullie (mijn lezers) ook een korting van 25% aanbieden bij het bestellen van producten op Desenio. Gebruik hiervoor de kortingscode YOURINSPIRATION tussen 11 en 13 september en ontvang 25% korting op posters. (deze actie geldt niet voor lijsten of posters uit de handpicked en collaboration collecties.

Producten van Desenio

Allereerst ging ik voordat ik akkoord ging natuurlijk even op de website spieken wat voor producten en posters Desenio precies aanbiedt. Ze hebben allerlei verschillende categorieën zoals kaarten en steden, fashion, kinderposters, kunst, maritiem, vintage en botanische posters. Van de inspiratie pagina wordt ik meteen enthousiast (en gretig…) Mijn keuze valt eigenlijk meteen op de botanische afbeeldingen en dan met name op de Monstera posters. Ik wil eigenlijk al lange tijd een Monstera plant (ook wel eens gatenplant genoemd) maar was er eigenlijk nog niet aan toegekomen om er een te kopen. Op de inspiratie pagina staat een postercollage waarbij verschillende afbeeldingen van verschillende planten. Met mijn budget kan ik er 2 kiezen, waarbij mijn keuze voor 2 verschillende Monstera close ups snel gemaakt zijn.

De ruimtemonstera posters

In eerste opzicht zou ik de posters inlijsten graag in de woonkamer naast een mooie echte Monstera plaatsen. Mijn vriendin is het hier minder mee eens omdat zij de voorkeur geeft aan haar schilderijen. Dat is prima, want mijn kantoorruimte kan ook nog wel een leuk gezellig hoekje gebruiken. Als zelfstandig ondernemer heb ik een eigen kantoorruimte. Deze ruimte heb ik als een soort woonkamer ingericht omdat ik dat prettig vind werken. Aan beide muren heb ik een grote collectie maskers hangen die ik heb verzameld tijdens reizen naar Latijns Amerika en Azië. In het midden staat een grote zelfgemaakte eikenhouten boomstamtafel.

posters monstera

Het resultaat

Uiteindelijk heb ik gekozen voor 2 verschillende afbeeldingen met een close up van een Monstera plant. De Monstera Three poster en de Big Monstera No 2. Poster.  Ik heb hierbij gekozen voor natuurlijke eikenhouten lijsten omdat ik deze goed vond passen bij de rest van het interieur (met name bij mijn eikenhouten boomstamtafel en bijzettafeltje). Binnen enkele dagen na het bestellen van de posters kwam er een pakketje binnen. Het pakket werd ook daadwerkelijk verzonden vanuit Zweden. De lijsten werden netjes ingepakt aangeleverd, waarbij het glas ook nog was voorzien van een speciale beschermlaag. De posters zelf werden los in een koker in dezelfde doos aangeleverd. Op het eerste gezicht even een tegenvaller omdat ik dacht dat de producten al kant en klaar werden aangeleverd, maar stiekem is het ook wel weer een erg leuke bezigheid om de posters ‘hangklaar’ te maken. Al snel kwam ik tot de conclusie dat de posters alleen niet helemaal tot zijn recht kwamen, hier moest nog een echte Monstera plant bij. En zie hier het resultaat! Ik ben er erg blij mee!

desenio

Reacties uitgeschakeld voor Super leuke posters van Desenio