Fashion

T-shirts één van de populairste relatiegeschenken

Als je het hebt over bedrukte relatiegeschenken, dan denkt men al vrij snel aan bedrukte pennen, mokken en notitieboekjes. Er wordt dus niet gelijk gedacht aan één van de sterkste relatiegeschenken die er is: het T-shirt. T-shirts zijn er voor iedereen, worden graag gedragen en T-shirts zijn uitermate geschikt als informatiedrager door de vele drukmogelijkheden. Eigenlijk zijn T-shirts gewoon hele goede promotiemiddelen.

Ze worden meteen herkent

We hebben ze bijvoorbeeld allemaal wel eens gezien op straat, jongeren die staan te flyeren of leden aan het werven zijn voor een goed doel. Zij hebben altijd een T-shirt (of ander kledingstuk) aan van het goede doel waarvoor ze bezig zijn. Je ziet ze al van ver staan en waarschijnlijk weet je van 50 meter afstand ook al precies bij welk goede doel ze horen. Ze worden dus meteen herkent en dat is één van de krachtigste voordelen van bedrukte T-shirts. Ook sportverenigingen hebben bedrukte sport T-shirts. Ga je als bedrijf mee doen aan een survivalrun of sportevenement? Dan is het een goed idee om T-shirts te bedrukken met uw bedrijfslogo.

Gewicht en materiaal spelen mee

Doordat het T-shirt zo populair is, betekent dit ook dat er veel verschillende soorten T-shirts zijn. Dit heeft te maken met het materiaal, het gewicht en de doeleinden waarvoor de T-shirts gebruikt worden. T-shirts bestaan meestal uit katoen, polyester of een mix daarvan. Katoenen T-shirts zijn de T-shirts die we dagelijks het meest aan hebben. Draag je bijvoorbeeld veel T-shirts op je werk? Kies dan voor T-shirts met 100% katoen. Ga je echter sporten in een T-shirt? Dan is het kiezen voor 100% katoen niet de juiste keuze, omdat 100% katoenen T-shirts slecht ademen. Je zweet daardoor dus enorm snel. Je kan dan beter kiezen voor een polyester T-shirt, omdat deze veel meer ademt.

Daarnaast speelt het gewicht van de T-shirts ook mee. Jazeker, het ene T-shirt is zwaarder dan het andere T-shirt:

  • Zo heb je lichtgewicht T-shirts (tot ongeveer 145 g/m²).
    Deze T-shirts zijn vooral geschikt als sportshirt en meestal gemaakt van 100% polyester.
  • De middengewicht T-shirts (150 tot 160 g/m²).
    Dit zijn de T-shirts die we vooral dragen. Dit is meestal een mix van katoen met polyester.
  • Zwaargewicht T-shirts (180 tot 200 g/m²).
    Dit zijn de T-shirts die geschikt zijn de koudere dagen en geschikt voor intensief gebruik.

T-shirts komen inmiddels ook in alle kleuren van de regenboog. Kies natuurlijk welke kleur je zelf mooi vindt, maar bij grijs is er een valkuil, omdat je daar snel zweetvlekken in ziet. Dus kies bij een T-shirt dat gebruikt gaat worden voor sporten niet voor een grijze. Het is maar een tip.

Bestel je bedrukte T-shirts bij BudgetGift

Wil jij T-shirts laten bedrukken voor je organisatie, sportverenigingen of stichting? Laat dan je T-shirts bedrukken bij BudgetGift. BudgetGift heeft een groot aanbod in T-shirts, snelle levering en scherpe prijzen. Daarnaast heeft BudgetGift ook vakkennis in huis om jou te voorzien van het beste advies. Bestel jouw T-shirt nu en zorg dat je jouw organisatie, sportvereniging of stichting in de kijker zet.

Reacties uitgeschakeld voor T-shirts één van de populairste relatiegeschenken