industriele tafel
Living

Tips bij het kopen van een tafel

Een tafel is het verzamelpunt voor veel gesprekken. Aan de tafel wordt gegeten, gewerkt en plezier gemaakt. Bent u op zoek naar een tafel, maar weet u niet zo goed wat het beste bij u past? Met deze tips wordt een tafel uitkiezen een fluitje van een cent. Een tafel uitzoeken kan voor heel wat kopzorgen zorgen, want het is nou eenmaal een meubelstuk dat opvalt. Design en functionaliteit gaan echter hand in hand bij dit meubelstuk, dus aan welke tafel schuift u binnenkort aan?

Waar komt de tafel te staan?

Bent u op zoek naar een eettafel, werktafel, bartafel, vergadertafel of salontafel dan bent u waarschijnlijk overweldigt door het aanbod. Welke vorm vindt u mooi en op welke manier gaat u de tafel gebruiken? Waar u de tafel gaat plaatsen is de belangrijkste vraag die u uzelf moet stellen. Neem daarom de beschikbare ruimte in acht en houd er rekening mee dat er ook nog genoeg zit- en loopruimte overblijft. Voor een eettafel is het goed om te weten hoeveel zitplaatsen u nodig heeft. Heeft u beperkte ruimte om een tafel te plaatsen dan is een smallere tafel een goede oplossing.

Welke stijl vindt u mooi?

Afgaande op wat uw woonstijl is, kunt u een tafel uitkiezen die daar perfect op aansluit. Let hierbij op materiaalsoort en kleur. Mag uw tafel opvallen dan kunt u kiezen voor een tafel gemaakt van twee verschillende materiaalsoorten. Een houten tafelblad kunt u bijvoorbeeld prima combineren met een onderstel van staal wat mooi afsteekt tegen uw andere meubels. De laatste jaren is vooral beton erg populair geworden als tafelblad. De robuuste uitstraling maakt een statement en trekt absoluut de aandacht.

Design in eenvoud

Heeft u een idee in uw hoofd, maar komt u er echt niet uit? In een industriele woonwinkel kunt u veel inspiratie opdoen. Het voordeel van deze industriële woonwinkel is dat ze ook maatwerk leveren en op die manier samen met u een tafel kunnen ontwerpen. U haalt hiermee een geheel gepersonaliseerd en authentiek meubelstuk in huis. Dit type woonwinkel maakt voornamelijk gebruik van robuuste materiaalsoorten, maar weet elk meubelstuk een uniek karakter te geven die past in elk interieur.

Reacties uitgeschakeld voor Tips bij het kopen van een tafel