glazenwasser tips
Tips

Tips van een professionele glazenwasser

Het is lang niet altijd eenvoudig schone, en vooral streeploze, ramen te krijgen tijdens het zemen. Glazenwasser Enschede heeft daar een aantal bruikbare tips voor. Werk bijvoorbeeld altijd van boven naar beneden. Zo krijg je geen druppels op het schone deel van je raam. Gebruik het liefst een trekker. Die wist het water van de ramen waardoor je onderaan alleen een doekje over het kozijn hoeft te halen. Dat doekje kun je het beste maken van een oud T-shirt. Het pluist niet en neemt veel vocht op. Als je het heel precies wilt doen gebruik je een wattenstaafje. De glazenwasser Enschede gebruikt sommige tips in zijn werk.

Azijn is ontvetter

Ga je thuis zelf aan de slag dan is het handig te weten dat je een extra goed resultaat te krijgt door azijn toe te voegen aan het water. Azijn heeft een zuiverende werking en het is een natuurlijke ontvetter. Voor echt kraakheldere ramen doe je er nog een scheutje glansspoelmiddel bij want dat is niet alleen goed voor de glazen in de afwasmachine. Wanneer er toch strepen op de ramen blijven na het zemen kan dat verholpen worden door er met een krant overheen te wrijven.

Van boven naar beneden

Ramen zemen is een prima klusje bij bewolkt weer. De zon droogt het water op de ramen voordat je de gelegenheid hebt gehad te wissen. Je zit dan met kalkdruppels die moeilijk te verwijderen zijn. Is het bewolkt dan heb je daar in ieder geval geen last van en ook niet van de zon die vanaf het raam in je ogen reflecteert. Huur je een professionele glazenwasser in dan weet je dat hij al deze trucs kent en door het vakmanschap kan hij jou een goed resultaat beloven. Ook wast een professionele glazenwasser als glazenwasser Enschede de ramen van de bovenverdieping, iets wat jou zelf misschien wel eens wat moeite kost. Omdat dat wel eens spettert wast hij ook de ramen van de benedenverdieping mee. Wanneer je glazenwasser Enschede inhuurt bent je dus verzekert van een schone buitenramen voor het hele huis.

Glazenwasser inhuren

Als je het toch nog niet ziet zitten, kun je beter een glazenwasser inhuren. Met een professionele glazenwasser als glazenwasser Enschede word je volledig ontzorgd. Je kunt de afspraak digitaal regelen en zo het moment kiezen dat voor jou het meest geschikt is bijvoorbeeld als je thuis bent voor, als je dat wilt, een praatje, of gewoon om het werk te controleren. Betalen gaat ook digitaal en door aan te geven welk type huis je hebt weet je tevoren wat de kosten zijn.

Reacties uitgeschakeld voor Tips van een professionele glazenwasser