kerstcadeau
Tips

Tips voor de leukste kerstcadeaus

Sinterklaas is weer voorbij. Heb je al je geliefden blij kunnen maken met originele cadeaus? Dan nu de volgende klus: op zoek naar de leukste kerstcadeaus. Minstens zo leuk als het zoeken naar geschenken voor pakjesavond. Iedereen heeft lekker vrij, de lampjes branden, jullie gaan heerlijk eten en dan ook nog elkaar verwennen met leuke cadeautjes. Een aantal tips!

Woonaccessoires

Het ligt er natuurlijk aan voor wie je een cadeau koopt, maar woonaccessoires doen het vaak goed. Een lekker plaid voor op de bank. Dat kan direct worden gebruikt in de kerstvakantie. Ook mooie kaarsen zijn ideaal en komen altijd van pas in deze tijd van het jaar.

Lekker geurtje

Verwen je lief met zijn of haar favoriete geur. Als kerstcadeau is het ook leuk om een heel set te geven. Tijdens deze dagen mag je wel eens extra uitpakken tenslotte. Vaak vind je allerlei cadeausets met daarin parfum, bodylotion en bodycrème van dezelfde geur. De geschenkverpakkingen maken deze kerstcadeaus extra aantrekkelijk. In plaats van de favoriete geur, zou je ook een keer kunnen kiezen voor een totaal ander luchtje.

Kleine kerstcadeautjes

Zeker als jullie kinderen in huis hebben geldt vaak: hoe meer, hoe beter. Een stapel pakjes onder de kerstboom geeft echt zo’n feestelijk gevoel. Ga je uitgebreid aan het shoppen en kies je voor een groot aantal geschenken, dan wil je uiteraard wel dat deze presentjes onder een bepaald bedrag blijven. Tips voor kleinere cadeaus:

Oplaadkabel

Bon voor favoriete restaurant

Boek of tijdschrift

Iets lekkers

Fles wijn

Tegoed voor Netflix

Fotolijstje

Leuk plantje

Een verrassingsbon

Lingerie

Een nieuw setje lingerie is voor zowel mannen als vrouwen een geweldig cadeau. Er is altijd wel een geschikte gelegenheid om een nieuwe outfit aan te trekken. Zeker als kerstcadeau zit je hiermee zeker goed. Je koopt dan uiteraard niet het eerste het beste setje, maar echt iets van kwaliteit. Des te langer hebben jullie er plezier van en meestal staat het ook veel mooier. Een mooie nieuwe pyjama is overigens ook een perfect kerstgeschenk.

Kerstcadeaus voor kinderen

Waar maak je de kinderen nu echt blij mee? Ze doen tenslotte niets liever dan gamen? Geloof echter maar dat jongens en meisjes nog altijd blij zijn met een mooie doos LEGO of Playmobil. Of wat denk je van een gezelschapsspel? Jullie kunnen het direct uitproberen na de kerstmaaltijd!            

Reacties uitgeschakeld voor Tips voor de leukste kerstcadeaus