Tips

Top 5 Netflix series voor vrouwen

Op zoek naar een nieuwe serie voor vrouwen op Netflix?

Heb je het gevoel dat je alles al gezien hebt op de tv? Misschien kan je dan eens beginnen kijken op Netflix? We kunnen niet voor iedereen goed doen hiermee, maar we kunnen jullie alvast een suggestie doen van enkele goede series voor vrouwen. Lees daarvoor hieronder zeker verder. We geven alvast de top 5 Netflix series voor vrouwen weer.

Top 5 Netflix series voor vrouwen

  • Gilmore Girls: deze serie ken je vast wel. Het gaat over een alleenstaande moeder die haar tienerdochter opvoedt. Maar ook omgekeerd, ook over de dochter die opgroeit bij een alleenstaande moeder. Anderzijds zie je dan ook weer hoe moeilijk het is voor de alleenstaande moeder om om te gaan met de strenge eisen van haar eigen moeder. Anderzijds wordt er gezocht naar liefde door iedereen.
  • New Girl: deze serie gaat over Jess die gedumpt wordt door haar vriend en bij 4 vrijgezelle mannen terecht komt om in te wonen. Met de leugen dat ze bevriend is met meerdere modellen, maakt Jess dan ook zeer veel grappige avonturen mee.
  • Orphan Black: Deze serie gaat over Sarah Manning. Zij is opgegroeid als een wees. Zij wordt getuige van een zelfmoord aan het treinstation. De vrouw die zelfmoord pleegde, zag er net zo uit als zijzelf. Sarah ziet dit dus als de unieke kans om de identiteit van deze vrouw over te nemen. Later komt ze erachter dat ze zo hard op elkaar lijken, omdat ze klonen zijn van elkaar. Bovendien is ze niet de enige…
  • Suits: Suits gaat over de advocatenwereld. Het speciale hieraan is Mike: hij is een fraudeur die aangenomen wordt om in de hoofden van de schurken te kunnen kruipen om hen te kunnen arresteren.
  • Jane The Virgin: Jane is een vrouw die sinds kinds heeft te horen gekregen van haar oma dat ze maagd moest blijven tot het huwelijk, wat ze ook gedaan heeft. Tijdens een controle afspraak bij de gynaecologe loopt er iets fout: ze wordt per ongeluk geïnsemineerd waardoor ze zwanger raakt. Daarenboven blijkt nog eens dat Jane de vader kent. Dit zorgt voor vele grappige avonturen.
Reacties uitgeschakeld voor Top 5 Netflix series voor vrouwen