top 5 verfilmde boeken
Books

Top 5 verfilmde boeken

Vele mensen vinden het heerlijk: je hebt een fantastisch boek gelezen, een echte klassieker, en nu wordt bekend dat er binnenkort een film uitkomt over het boek. Natuurlijk ga dan kijken! Maar niet elke verfilming van een klassieker is even goed. Wat zijn de beste verfilmde boeken? Je leest het in deze top 5 verfilmde boeken, waaronder je gave verfilmde boeken op Netflix terugvindt, maar ook goede kookboeken die verfilmd zijn. Doe je voordeel met onze must read verfilmde boeken en kijk binnenkort jouw favoriete verfilmde boeken Netflix terug!

1. Schemering 1. De kleuren van magie

Het boek Schemering 1 – De kleuren van magie laat je als lezer kennismaken met nieuwe, bijzondere werelden die doen denken aan de fantasy van J.K. Rowling en J.R.R. Tolkien. Schemering 1. De kleuren van magie, geschreven door de topauteur V.E. Schwab, is onze nummer 1 in de top 5 verfilmde boeken, omdat zowel het boek als de film indrukwekkend zijn. Het verhaal draait rond het personage Kell, een zogenoemde Antari uit het sprookjesachtige Rode Londen, die via uit andere Londens door onzichtbare deuren tussen steden kan reizen en daarbij boodschappen tussen de heersers uitwisselt.

2.Kom hier dat ik u kus

Zoek je uitstekende leesboeken, goede kookboeken of spannende romans die verfilmd zijn, dan kun je qua must read verfilmde boeken niet om Kom hier dat ik u kus heen, een werk van dramaturg Griet Op de Beeck heen. Als een van de beste verfilmde boeken lees je in dit imponerende boek over de heftige gevolgen van kindermishandeling en emotionele verwaarlozing.

3. The Voyages of Doctor Dolittle

Een van de best verfilmde boeken Netflix is The Voyages of Doctor Dolittle. Dit fantasy werk gaat over een arts die kan praten met dieren. Het is een echt avonturenverhaal, waarbij de lezer of kijker meegenomen wordt op spannende reizen van het hoofdpersonage naar onder meer de Middellandse Zee en Zuid-Amerika.

4. Je kan niet leven zonder hem

Een van de meest superieure verfilmde boeken op Netflix is Je kan niet leven zonder hem, van de Amerikaanse schrijfster Anna Todt. Dit super romantische werk gaat over de intense én complexe liefdesrelatie tussen het meisje Tessa en haar vriend Hardin.

5. Normale mensen

Op nummer 5 in de top 5 verfilmde boeken staat Normale mensen, een topper onder de must read verfilmde boeken. Het boek gaat over de liefdesrelatie van het Ierse stelletjes Marianne en Connell. Normale mensen laat zien welke invloed diepgaande liefde op mensen heeft.

Reacties uitgeschakeld voor Top 5 verfilmde boeken