Travel

Top vakantie bestemmingen in Spanje

Top vakantie bestemmingen in Spanje

Spanje in een populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niks. Of je nou een roadtrip naar Spanje wilt plannen of een last minute wilt boeken naar Ibiza. Met zijn prachtige stranden, bergen, cultuur, heerlijke eten en niet te vergeten het geweldige klimaat, biedt Spanje alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Wie op zoek gaat naar een vakantie in Spanje komt al snel tot de conclusie dat er enorm veel keus is. Welke bestemmingen mag je nou echt niet missen?

Ibiza

Ibiza is een eiland ten oosten van de Spaanse kust. Het eiland is vooral populair onder jongeren vanwege het bruisende nachtleven. Dit is echter met name het geval in het zuiden van het eiland. Het noorden is, vanwege de indrukwekkende natuur en prachtige stranden, vooral geliefd bij wandelaars. Het eiland is heel lang een hippie eiland geweest en dat merk je nog steeds aan de relaxte sfeer die er hangt. Je kunt er ook nog regelmatig rondstruinen op hippie markten die er worden georganiseerd.

last minute naar barcelona

Barcelona

Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje, aan de middellandse zee. Wat je hier zeker niet mag missen is de magische fontein. ’s Avonds wordt hier een geweldige, gekleurde watershow opgevoerd die je niet snel zult vergeten. Ook qua cultuur heeft Barcelona genoeg te bieden met de prachtige bouwwerken van Gaudí en de Sagrada Familia, een van de bekendste kerken ter wereld. Een last minute naar Barcelona is de ideale combinatie van een stedentrip en een strandvakantie.

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen en iets rustiger dan zijn buureiland Ibiza. Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland en met zijn rustieke straatjes en bijzondere winkeltjes zeker de moeite waard om te bezoeken. Met een huurauto kun je het binnenland verkennen. Het is hier aanzienlijk rustiger en minder toeristisch.

Gran Canaria

Gran Canaria is één van de Canarische eilanden en ligt ten zuidoosten van Tenerife. Het eiland ligt op slechts 150 km van Afrika. Gran Canaria heeft voor iedereen wel iets te bieden. Prachtige stranden, indrukwekkende natuur en schattige bergdorpjes. Wat je zeker niet mag missen tijdens je vakantie op dit eiland zijn de duinen van Maspalomas. Het is een enorm gebied met zandheuvels. Alsof je door de Sahara wandelt.

Reacties uitgeschakeld voor Top vakantie bestemmingen in Spanje