Interior,  Living

Trapleuning inspiratie, denk zwart!

Inspiratie nodig op het gebied van trapleuningen? Nou het is eigenlijk geen trend meer te noemen, maar zwarte metalen trapleuningen zijn al enkele jaren de meest verkochte trapleuningen van LEUNINGvakman & we verwachten dat dit ook nog wel even zo gaat blijven. Wij bieden de meest uitgebreide collectie zwarte trapleuningen van metaal in Nederland & daar vertellen wij u graag meer over!

Een unieke collectie.

Altijd een trapleuning zwart van LEUNINGvakman die precies bij uw wensen past! Het begint al bij een ruime keuze op het gebied van leuning vormen. Gaat u voor een rond, rechthoekig, of vierkant? Op het gebied van afwerking van de uiteinden kunt u kiezen uit de “standaard” einddoppen, of voor naadloos dichtgelaste uiteinden. Wanneer u voor de dichtgelaste uiteinden kiest, voorziet u de leuning van een extra strakke look. En wat dacht u van de keuze op het gebied van leuninghouders. Gaat u voor een traditionele vormgeving met bijv. de type 1 of 2 houders, of juist voor een strakke (rechthoekige) vorm van bijv. de type 11, of type 13 houder? Houd er rekening mee dat een blinde bevestiging (met stokbout) zonder zichtbare schroefbevestiging wat moderner oogt dan een zichtbare schroefbevestiging. En dan de specifieke poedecoating. Zwart is bij ons altijd de meest gebruikte zwarttint, oftewel RAL 9005 diepzwart. Maar wel heeft u de keuze uit een gladde poedercoating (lichte glans) en een fijnstructuur poedercoating, deze oogt wat lichter en vooral ook matter. 

Altijd op maat.

Voor welk type u uiteindelijk ook besluit te kiezen, bij LEUNINGvakman.nl bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct dat – op bestelling – op maat wordt vervaardigd. Uw zwarte trapleuning wordt in de door u gewenste lengte op maat vervaardigd, de uiteinden worden naar wens afgewerkt en de leuning wordt professioneel gecoat. Altijd een zwarte trapleuning naar wens & op maat dus!

Reacties uitgeschakeld voor Trapleuning inspiratie, denk zwart!