Living

Vakantiegevoel in de herfst? Kom maar door!

Zodra de bladeren van de bomen beginnen te vallen, krijgen we er bijna allemaal mee te maken: een nostalgisch gevoel over de zomer. Hoe heerlijk was het, die eindeloze dagen in de zon, genieten van avonden op het terras… Wanneer de kou ons naar binnen dwingt, is het lekkere vakantiegevoel dat de zomer spontaan opriep ver te zoeken. Maar wacht… dat hoeft echt niet zo te zijn! In deze blog geven wij jou tips om dat heerlijke vakantiegevoel ook in het najaar vast te houden. Met wat kleine aanpassingen in je dagelijks leven waan jij je voor je het weet weer in een zomers paradijs!

Barbecue in de herfst

Wie zegt dat een barbecue alleen mogelijk is in de zomer? Echt niet! Ook in het najaar en zelfs in de winter is een barbecue heerlijk! Natuurlijk is het wel wat kouder dan in de zomer, dus het is slim om wel een dikke trui aan te trekken voor je je in de buitenkeuken gaat uitsloven voor je gasten. Koop wat lekker vlees en groenten voor op de barbecue en grillen maar! Als het buiten te koud is, kun je natuurlijk een vuurkorf aansteken voor wat extra warmte. Houden jullie het echt niet meer? Dan kun je de avond natuurlijk altijd nog binnen voortzetten!

Maak een album met vakantiefoto’s

Anno 2018 zit onze telefoon vaak zo goed als aan onze hand vastgeplakt, dus aan vakantiefoto’s geen gebrek. Maar zeg eens eerlijk; hoe vaak ga je er nu echt voor zitten om al die kiekjes ook echt te bekijken wanneer je weer thuis bent? De kans is groot dat je dit veel te weinig doet. Een manier waarop je jouw foto’s wel in het zicht houdt, is door een album te maken! Maak er een leuke middag van. Was je op vakantie met vrienden? Je partner? Haal hen erbij en ga er lekker voor zitten. Binnenkort heb je dan een mooi, fysiek aandenken aan die heerlijke tijd. Wedden dat die herfstdip binnen de kortste keren is verdwenen?

Wees toerist in eigen stad!

Of je nu al jarenlang in dezelfde stad woont of pas net bent gesetteld: toerist spelen in eigen stad is altijd leuk! Gegarandeerd zijn er nog zat plekken waar je als local altijd straal voorbij loopt, die eigenlijk echt een bezoekje waard zijn! Neem eens de tijd om in je eigen stad of regio beter te leren kennen. Je zult merken dat zo’n ‘’vakantie in eigen land’’ – al is het maar een zaterdagmiddag – zorgt voor een instant ontspannen gevoel!

Reacties uitgeschakeld voor Vakantiegevoel in de herfst? Kom maar door!