led foam stick
Uitjes

Van festival tot bruiloft, LED foam sticks als kleurrijke en feestelijke toevoeging op ieder feest!


Een kleurig en veilig geheel

De laatste jaren is er nogal wat veranderd in de wetgevingen aangaande de kwaliteit van feestversieringen. Met name het brandgevaar is een belangrijk onderwerp van aandacht geweest. Veilige versieringen zijn zeker niet in het leven geroepen om de feestvreugde te verpesten, integendeel. Er zijn nieuwe producten ontwikkeld als reactie op alle veranderingen en LED foam sticks zijn hier een voorbeeld van. En deze zijn in toenemende mate razend populair aan het worden.

LED foam sticks zijn supergrappig

Niet alleen festivals of bruiloften zijn kleuriger en veiliger geworden met de komst van de foam sticks maar ook hebben kinderdisco’s een andere dimensie gekregen. Dansen of spelletjes doen met foam sticks is ontzettend grappig en verhoogt zeker de feestvreugde, en zo geldt dat natuurlijk ook voor de volwassenen. De foam sticks zijn voorzien van led verlichting, wat inhoud dat de sticks niet warm worden en heel zuinig zijn in het verbruik van stroom waardoor het lang genieten is van de foam sticks.

LED foam sticks bedrukken

Reclame of leuke herinnering

LED foam sticks bedrukken is natuurlijk helemaal het einde. Of het nu om de naam van een festival, bruidspaar of jarige gaat, alles wordt nog persoonlijker met een opdruk. LED foam sticks bedrukken kan ook voor bedrijven interessant zijn wanneer de foamsticks als relatiegeschenken worden uitgedeeld op een beurs of tentoonstelling. Kreten zoals just married of Suzanne 8 jaar zijn allemaal mogelijk om te gebruiken als opdruk.

Een regenboog van kleuren

Het aanbod van foam sticks met verlichting is enorm omdat het een geweldig attribuut is voor ieder feest. Maar het is niet alleen mogelijk om uit een berg kleuren te kiezen, ook is het mogelijk om de verlichting van de foam sticks te laten knipperen. Op deze manier is het niet zo moeilijk om een feest naar een hoogtepunt te brengen.

De foam sticks zijn voorzien van een keurmerk zodat er niet getwijfeld hoeft te worden aan de veiligheid van het geheel. En een groot bijkomend voordeel is dat de sticks niet duur zijn in aanschaf. Zo is het dus goed mogelijk om ook op huiskamer niveau een flinke party neer te zetten.

Reacties uitgeschakeld voor Van festival tot bruiloft, LED foam sticks als kleurrijke en feestelijke toevoeging op ieder feest!