Travel

Verblijf in het prachtige Sibaja Palms Sunset Beach Resort op Koh Samui

Zin in een heerlijke zomervakantie op een tropisch eiland? Breng dan eens een bezoek aan het tropische eiland Koh Samui gaan. Koh Samui dat in de Golf van Thailand ligt, wordt vaak overschaduwd andere populaire eilanden zoals Phuket en Ko Chang. Echter doet het eiland Koh Samui niet onder voor deze eilanden. Koh Samui is het derde grootste eiland en even prachtig dan niet al mooier.

Het eiland heeft prachtige witte stranden. Er is tevens een prachtig stuk regenwoud te vinden samen met  adembenemende watervallen en kokosplantages. Ondanks dat je lekker kunt luieren aan het strand zijn er ook verschillende bezienswaardigheden en activiteiten te doen op Koh Samui.

Van plan om een bezoek te brengen aan Koh Samui? Verblijf dan zeker op het Sibaja Palms Sunset Beach Resort. Het resort is zeer geschikt voor een heerlijke zon en strandvakantie. Sibaja Palms is een exclusief resort wat al meer dan 10 jaar gerund wordt door een Nederlandse familie. Het adembenemende resort ligt aan de westkust van Koh Samui en ligt direct aan het strand. Sibaja Palms biedt verschillende verblijfsmogelijkheden. Zo hebben zij 2 prachtige villa’s en 4 luxe appartementen tot de beschikking waarbij je vanaf  je appartement of villa direct het strand op kunt lopen.

Sibaja Palms Sunset Beach Resort biedt verschillende excursies en activiteiten aan voor haar bezoekers. Zo kun je een olifanten trektocht maken, je kunt gaan snorkelen of je kunt je op een supboard begeven. Je kunt daarnaast ook scooters, fietsen of een auto huren. Ook kun je een wandeltocht door de prachtige natuur van het eiland maken. Het resort daarnaast ook nog eens uitgerust met een gym om ook fit te blijven tijdens je vakantie.

Naast dat het eiland en het resort prachtig zijn, is de zee temperatuur en de temperatuur op het eiland ook zeer aangenaam. De temperaturen liggen het hele jaar rond de 30 graden. Iedere dag kunt u genieten van de mooie zonsondergangen en een uitzicht op de vijf kleinere eilanden rondom Koh Samui.

Dus ben je nog opzoek naar een geschikte vakantie, bezoek dan zeker Koh Samui en verblijf in het prachtige Sibaja Palms Beach Resort.

Reacties uitgeschakeld voor Verblijf in het prachtige Sibaja Palms Sunset Beach Resort op Koh Samui