pvc vloer
Interior,  Living

Vernieuw je huiskamer met een prachtige PVC vloer en realiseer de finishing touch met de installatie van op maat gemaakte rolgordijnen.

Ieder jaar wil je met kleine en subtiele veranderingen je woning moderniseren en een stukje comfortabeler maken. Zo heb je vorig jaar een groot gedeelte van je huis opnieuw in de verf gezet en een nieuwe Portugese tegelvloer laten leggen in de keuken om deze van een nieuwe aanblik te voorzien. Het jaar daarvoor heb je de tuin een flinke make over gegeven en een prachtige nieuwe zithoek gemaakt. Daarnaast heb je speciale sfeerverlichting aangebracht die je nieuwe planten sindsdien prachtig uitlichten. En zo ga je ieder jaar opnieuw aan de slag om je huis er beter uit te laten zien en de leefbaarheid te vergroten. 

Dit jaar heb je besloten om aan de slag te gaan met de vloer in de woonkamer, om deze een compleet nieuwe look te geven. Het tapijt dat er al jaren ligt is inmiddels aardig op zijn retour en heeft de nodige slijtage plekken. Daarnaast is er ook een aantal keer een glas wijn of het nodige eten op terecht gekomen en ondanks het feit dat je flink hebt staan boenen, heb je de daardoor veroorzaakte vlekken nooit daadwerkelijk kunnen verwijderen. 

PVC vloeren zijn er in verschillende designs en zijn makkelijk te onderhouden 

Om er zeker van te zijn dat je in de toekomst je vloer een stuk beter schoon kunt houden, ben je de mogelijkheden van PVC vloeren aan het bestuderen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende motieven en designs, waarmee je je woonkamer ook een verfrissend nieuw uiterlijk kunt geven. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom je naar een nieuwe vloer van PVC aan het kijken bent. 

Als eerste voordeel is er het feit dat PVC vloeren relatief weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een sopje of een doek en ook een vlugge omgang met de stofzuiger zorgt ervoor dat je vloer er prima uitziet. De PVC vloeren zijn ook vochtbestendig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als er weer eens een glas wijn over de vloer gaat. PVC vloeren zijn daarnaast erg duurzaam en gaan bijzonder lang mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over slijtage plekken die je vloer er geleefd uit laten zien. Bovendien zijn de vloeren van PVC geluiddempend, zodat je ook die vervelende buren die voortdurend klagen over geluidsoverlast een stap voor kunt zijn. 

Geef je ruimte een unieke look met een duurzame PVC Vloer

PVC vloeren zijn daarnaast ook beschikbaar in een grote hoeveelheid verschillende designs. Je kunt tegenwoordig kiezen uit bijvoorbeeld ontwerpen met hout- of tegel structuur die niet van echt te onderscheiden zijn. Daarnaast zijn er allerlei kleuren combinaties leverbaar en naast de eerder genoemde ontwerpen zijn er ook heel wat bijzondere designs leverbaar die je ervan garanderen dat je woonkamer een unieke look meekrijgt. 

Om het geheel af te maken, heb je daarom dan ook maar besloten om de woonkamer te voorzien van een nieuw rolgordijn op maat. Met een nieuwe vloer en nieuwe gordijnen verzeker je jezelf ervan dat je een compleet nieuwe look creëert. Het is tegenwoordig bijzonder makkelijk om nieuwe rolgordijnen te bestellen volgens jouw wensen. Ze worden speciaal op maat gemaakt, zijn beschikbaar in een grote hoeveelheid uiteenlopende kleuren en daarnaast zijn ze voor iedere handige doe-het-zelver in een handomdraai te installeren. 

Op deze manier kun je je jaarlijkse renovatie binnen korte tijd realiseren en er zeker van zijn dat de resultaten goed en kwalitatief  zijn. Binnen afzienbare tijd weet je met een nieuw PVC vloer en op maat gemaakte rolgordijnen jouw huiskamer van een volledig nieuwe en moderne look te voorzien die weer jaren mee kan! 

Reacties uitgeschakeld voor Vernieuw je huiskamer met een prachtige PVC vloer en realiseer de finishing touch met de installatie van op maat gemaakte rolgordijnen.