videomeeting vrijmibo
Hip and happening,  Tips

Verras je thuiswerkers met een speciaal borrelpakket of heerlijke champagne

De recente maatregelen die de regering in Nederland heeft genomen om de verdere verspreiding van corona  tijdens de tweede golf tegen te gaan, hebben natuurlijk de nodige effecten op hoe jouw personeel werkt. Steeds meer afdelingen proberen het  op de zaak aanwezige mensen zoveel mogelijk te beperken en met een goede organisatie en taakverdeling merk je dat het werken vanaf thuis helemaal niet zo problematisch is als je voorheen voorzien had. 

Natuurlijk zijn er wel de nodige nadelen te bedenken, die voorheen nooit echt een rol speelden. Zo is het lastiger om bepaalde mensen uit te nodigen voor een snel gesprek. Afspraken vallen natuurlijk ook online te maken, maar het inplannen daarvan is anders dan even langs iemands kantoor lopen om wat te vragen. Maar nu het overgrote deel van je personeel zoveel mogelijk thuis blijft en vanaf daar werkt, is dat uiteindelijk een euvel waar wel mee te werken is. 

Helaas is de vrijdagmiddagborrel door de corona maatregelen gecanceld

Een ander aspect dat je echter wel mist en niet zo snel te vervangen is, is de vrijdagmiddagborrel. Iedere week was er standaard op vrijdag om een uur of drie de borrel, waarbij de verschillende personeelsleden van de diverse afdelingen binnen je bedrijf gezellig samen kwamen om nog even bij te praten in de informele sfeer onder het genot van een drankje. Dat zit er vandaag de dag met de social distancing helaas niet meer in. 

Maar omdat je er zeker van wilt zijn dat je werknemers die gezellige vrijdag middagen niet zo snel vergeten, heb je daarom besloten dat je ze een speciale thuiswerk borrelpakket wil geven. Het is een kleinigheidje natuurlijk en niet te vergelijken met de vrijdagmiddagen van weleer, maar je bent er zeker van dat je personeelsleden zo’n gebaar zeker wel kunnen waarderen. 

Je kunt cadeaupakketten online bestellen en thuis laten bezorgen

Je hebt een online winkel gevonden die mooie borrel pakketten samenstelt en deze thuis laat bezorgen. De borrel pakketten bestaan uit uiteenlopende flesjes bier, vergezeld van wat verschillende borrelhapjes. Er zijn echter ook de iets wat meer uitgebreide cadeaupakketten, waarin je bijvoorbeeld uiteenlopende soorten wijn en wat meer luxere snacks kunt vinden, zoals kazen, nachos, dipsaus en olijven. 

Voor de verschillende afdelingshoofden wil je nog net iets meer doen en daarom heb je bedacht ze champagne laten bezorgen. Hoe kun je je weekend beter beginnen dan met wat fijne gekoelde franse bubbels op de vrijdagmiddag? Met keuze uit verschillende soorten champagnes en speciale champagne cadeaupakketten ben je er zeker van dat ook de verantwoordelijken binnen je bedrijf het weekend op een fijne manier kunnen beginnen. 

Ook voor de feestdagen die er straks aan zitten te komen lijken deze pakketten je een uitstekende mogelijkheid om je personeel straks te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Vandaar dat je nog eens verder kijkt naar de verschillende pakketten die Charles.nl zoal te bieden heeft, om er zeker van te zijn dat je straks in december niet met lege handen komt te staan als je een extraatje wilt regelen voor je personeel!

Reacties uitgeschakeld voor Verras je thuiswerkers met een speciaal borrelpakket of heerlijke champagne