kerstpakket.net
Tips

Verrassing met de feestdagen

Elk jaar hetzelfde (kerst)liedje

Zoals jaarlijks trek je jouw foute kersttrui aan en gáán. De kerstborrel op het werk. Inmiddels al net zo’n traditie als het kerstdiner met de familie, met Bill Crosby op de achtergrond en de hoop dat oom Fred dit jaar iets minder zal drinken. Op de kerstborrel wordt teruggekeken op het jaar en vol vertrouwen vooruitgekeken op het nieuwe jaar. Bij afscheid krijg je een envelop met dezelfde bon als vorig jaar. Als je geluk hebt, krijg je een doos die je uit kunt pakken. Al weet je al precies wat er in zit: de gebruikelijke levensmiddelen als toastjes en jus d’orange…

Een spannend einde van het jaar

Hoe verfrissend zou het zijn om jouw professionele jaar af te sluiten met een verrassend kerstpakket! Na jaren bonnen verstrekt te hebben, is het geven van kerstpakketten weer helemaal terug! De doos geeft vaak een kleine impressie van de sfeer van het pakket. En het moment van het openmaken en uitpakken van de doos, daarbij komt toch bij iedereen het kind naar boven!

Hip en trendy kerstpakket!

Het uitpakken van het kerstpakket anno 2019 is namelijk behoorlijk verrassend! De standaard producten die de vorige generatie jaar op jaar kreeg, zijn passé. Wat het vooral goed doet, zijn de thema kerstpakketten. Het kerstpakket vormt zo een mooi geheel van producten die goed op elkaar afgestemd zijn. Een vast onderdeel van het pakket is een blijvend product. Dit kan een accessoire zijn voor in huis, maar ook een gebruiksvoorwerp voor in de keuken of een tas of sportattribuut.

Hoe kies je hét kerstpakket

Dit jaar is het nog belangrijker om het kerstpakket af te stemmen op de ontvangers. Een kerstpakket dat met persoonlijke zorg en aandacht samengesteld is, is een groot compliment voor de ontvanger. Stem het pakket af op de vrijetijdsbesteding van de ontvangers. Van actieve sporter tot ontspannen huismus tot stoere klusser; er is voor iedereen een passend en hip pakket te verkrijgen. Op kerstpakket.net is een overzicht te vinden van diverse thema’s. En kun je in al deze thema’s nog het perfecte pakket niet vinden? Stel dan zelf een pakket samen, persoonlijk to the max!
Zo wordt kerst echt weer een periode om een warm gevoel van te krijgen!

Reacties uitgeschakeld voor Verrassing met de feestdagen