vriendinnenweekend
Hip and happening,  Tips

Vriendinnenweekend? Dit zijn de leukste dingen om te doen!

Staat er bij jou en je vriendinnen weer een vriendinnenweekend op de planning? Maar weet je nog niet waar je naartoe gaat en wat je allemaal gaat doen? Dan is het hoog tijd om hier inspiratie voor op te doen. Leuke steden voor een vriendinnenweekend zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen. Of je nu op zoek bent naar toffe activiteiten Rotterdam of gave activiteiten in Amsterdam: je hebt keuze genoeg. Maar wat kun je nu allemaal doen tijdens een vriendinnenweekend? Wij helpen je hierbij op weg en zetten wat leuke ideeën voor je op een rij in dit artikel. 

Escape room

Wat zeker een aanrader is om te doen tijdens een vriendinnenweekend, is een escape room. Een escape room is een interactief spel. Het is de bedoeling bij een escape room dat er binnen een bepaalde tijd allemaal raadsels en puzzels worden opgelost en uitdagingen worden aangegaan. Het doel is om binnen een bepaalde tijd uit de escape room te ontsnappen, dan heb je gewonnen. Een escape room is enorm leuk om te doen met vriendinnen, want dit zal je niet snel meer vergeten. Het is namelijk een spel waarbij frustraties, fanatisme en hilariteit allemaal voorbij kan komen. 

Quiz

Iets dat ook heel leuk is om te doen tijdens een vriendinnenweekend, is een quiz. Er zijn tegenwoordig veel organisaties die dit aanbieden. Als jij en je vriendinnen een bestemming hebben gekozen voor het vriendinnenweekend, kan het dus zeker de moeite waard zijn om eens te kijken of er ergens een quiz te spelen is. Bij leuke quizzen kun je denken aan een popquiz, pubquiz, sportquiz of muziekquiz. Aangezien iedereen de quiz probeert te winnen, kan dit een hoop plezier opleveren. 

Workshop

Een workshop kan ook een leuke activiteit zijn voor een vriendinnenweekend. Een workshop kan jou en jouw vriendinnen namelijk veel plezier opleveren. Als jullie tijdens het vriendinnenweekend graag een workshop zouden willen doen, heb je ruime keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cocktailworkshop, sieradenworkshop, salsaworkshop of sushiworkshop. 

Shoppen

Als jij en je vriendinnen kiezen voor bijvoorbeeld een populaire stad als locatie voor het vriendinnenweekend, kan het ook leuk zijn om samen te gaan shoppen. Zeker als het een echte winkelstad is, kun je hier samen met je vriendinnen helemaal losgaan. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om samen wat nieuwe outfits in te slaan? 

High Tea

Een aanrader om te doen tijdens een vriendinnenweekend is een high tea. Samen met je vriendinnen genieten van heerlijke hartige en zoete hapjes met heerlijke thee: wat wil je nog meer? Kijk of er op de bestemming van jullie vriendinnenweekend wat leuke restaurants zijn die een high tea aanbieden. Als dit niet het geval is, zou je er ook altijd nog voor kunnen kiezen om het zelf te organiseren als jullie verblijfplaats dit toelaat. 

Bovenstaande ideeën zou je zeker kunnen gebruiken ter inspiratie als je samen met je vriendinnen druk bezig bent met het organiseren van jullie vriendinnenweekend. Door wat leuke activiteiten te plannen zal jullie vriendinnenweekend vast onvergetelijk worden. 

Reacties uitgeschakeld voor Vriendinnenweekend? Dit zijn de leukste dingen om te doen!