esmoke
Health

Waarom traditionele rokers overstappen op de e-sigaret

Een van de grootste redenen voor rokers om over te stappen op de E-sigaret is dat ze af willen van de traditionele sigaret. Iedereen weet dat roken een zware belasting op de gezondheid is, echter sommige rokers weten dat ze er nooit vanaf komen. Het gevoel van het inhaleren van rook is niet te vervangen door een bepaalde kauwgom of andere middelen. Een alternatief is dan een minder schadelijke manier van inhaleren, namelijk dampen. Door middel van een e-sigaret wordt de gewenste hoeveelheid damp geïnhaleerd met een oplaadbaar apparaat. Hierin kunnen smaken naar keuze worden toegevoegd met e-liquids. Hier kan dus ook de smaak van traditioneel tabak aan worden toegevoegd. De e-sigaret is dus oplaadbaar en lang te gebruiken, dit scheelt gaandeweg enorm in de kosten.

Past een e-sigaret bij u?

De aanschaf van een e-sigaret brengt dus veel voordelen met zich mee. Het is alleen de vraag of het past bij uw manier van roken. Bent u het zat om continu nieuwe pakjes sigaretten te halen, steeds een asbak te moeten vragen? En bent u toe aan het afwisselen van verschillende smaken? Dan kan een e-sigaret voor u maar zo een uitkomst zijn. Een goed begin is online te oriënteren, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Waar kunt u een e-sigaret kopen?

Wanneer u nu voor het eerst leest over e-sigaretten, is het logisch dat u er graag eens met iemand over wilt spreken. Bij SmokeSmarter staan er daarom specialisten voor u klaar. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden binnen het assortiment e-sigaretten. Ook zijn zij goed in staat om in te schatten met welke e-sigaret u het best kunt starten. Voor passend advies neemt u gerust contact op via bijvoorbeeld mail of telefonisch. Ook is een appje zo gestuurd via het speciale appcenter.

Reacties uitgeschakeld voor Waarom traditionele rokers overstappen op de e-sigaret