Food,  Travel

Walking dinner, een leuke manier om een nieuwe stad te verkennen

Op zoek naar een nieuwe manier van reizen? Een walking dinner in een stad is misschien wel de beste manier om je bestemming te ontdekken tijdens je stedentrip of rondreis. Het is een vrij nieuw concept dat snel aan populariteit wint.

Wat is walking dinner in een stad

Het verkennen van een stad met walking dinner is een relatief nieuw concept met tal van voordelen. Niet alleen is het een leuke manier om de vele bezienswaardigheden op je bestemming te ontdekken, maar je leert ook het culinaire aspect van de stad kennen. Een walking dinner is als een activiteit waarbij je wandelen en eten onderweg combineert.

Wat zijn de voordelen van het verkennen van een stad met walking dinner?

Je wint tijd

Door dat je wandelt en eet tegelijk win je in feite meer tijd tijdens je stedentrip of rondreis.

Unieke ervaring

Het verkennen van een stad met een walking dinner zorgt er voor dat je twee leuke activiteiten combineert: sightseeing en heerlijk eten. Zo leer je niet alleen de vele bezienswaardigheden kennen, maar ontdek je ook de culinaire wereld van je bestemming.

Verschillende soorten maaltijden

Je zit op restaurant en je twijfelt tussen twee verschillende maaltijden. Komt het je bekend voor? Het verkennen van een stad met een walking dinner is voor veel reizigers de ultieme oplossing. Een walking dinner houdt namelijk in dat je bij verschillende restaurants of eetstandjes een halt houdt om er iets te eten of proeven. Op die manier heb je de mogelijkheid om verschillende dingen te proeven die anders niet in eenzelfde gerecht zouden hebben gepast.

Waar kan ik een walking dinner doen?

Op de vraag ‘ waar kan ik een walking dinner doen ‘ zijn verschillende antwoorden. In de eerste plaats zijn er heel wat bestemmingen die zich erg lenen voor een walking dinner, zoals Italië, Israël of Thailand omdat deze een erg lekkere keuken hebben. Maar tegenwoordig vind je in iedere grootstad wel een culinaire tour waar je sightseeing en eten combineert. Denk maar aan steden als New York, Split, Boedapest, maar zelfs ook in Luik en Genk of Amsterdam vind je dit concept terug.

Reacties uitgeschakeld voor Walking dinner, een leuke manier om een nieuwe stad te verkennen