koffer pakken voor vakantie
Travel

Wanneer pak je nou je koffer in

We kennen het allemaal, je koffer inpakken voor je op reis gaat. Iedereen heeft zo zijn voorkeur wanneer die dat wilt doen. Veel mensen wachten tot het laatste moment hun gaan hun koffer inpakken een dag of twee dagen voor vertrek. Dit kan echter voor veel stress op het laatste moment zorgen doordat je bv. bepaalde dingen kwijt bent of nog moet wassen en strijken. Of misschien moet je toch nog snel naar de drogist rennen voor een fles zonnebrand. Nu maak dit echter vaak niet zoveel uit je gewoon 8 dagen of 14 dagen naar Spanje of Griekenland gaat, maar als je een grote reis gaat maken naar de andere kant van de wereld of je gaat backpacken, dan kan het nog wel behoorlijk tegenvallen als je tot het laatste moment wacht.

Optijd koffer inpakken

Aan te raden is dus dat je dan wel tijdig je lijstje langsgaat of je alles hebt en of alles in je tas past. Eenmaal op een bestemming als Cambodja, Bolivia of Rwanda kan het namelijk wel wat lastiger worden om bepaalde producten aan te schaffen die je thuis niet meer op tijd bij de drogist kon halen. En je wilt op zulke bestemmingen natuurlijk je kostbare tijd niet aan onbenullige dingen besteden zoals dat. Ook voor een citytrip is het verstandig dat je optijd koffer inpakken. Veel mensen geven namelijk een voorkeur aan alleen handbagage als ze een weekendje weg gaan. Dit scheelt heel erg veel tijd omdat je niet je grote koffer hoef in te checken en op te halen. Het is echter wel zo dat je handbagage vaak niet zo veel mag wezen en een bepaalde afmeting maar mag hebben. Het is hierdoor vaak lastig om alles passend erin te krijgen voor je weg gaat. Ook zal je vaak toch moeten kiezen om bepaalde dingen niet mee te nemen omdat het anders gewoon niet past. 

Koffer pakken voor vakantie

De conclusie is dus echter dat het aan te raden is om zeker een week van te voren je koffer pakken voor vakantie of reis. Dit omdat je dan zeker weet als je alles hebt en of het ook allemaal mee kan. Ook kan je altijd nog even naar de stad om je laatste toiletartikelen te halen zodat je dat niet op de plaats van bestemming meer hoeft te doen.

Reacties uitgeschakeld voor Wanneer pak je nou je koffer in