Hip and happening

Wat brengt 2020 jou? Dit zijn de beste horoscoop apps!

Wil je graag weten wat de toekomst je gaat brengen?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in hoe de toekomst eruit ziet. Zeker aan het begin van een nieuw jaar is dit een interessante en belangrijke vraag. Wat gaan de komende maanden je brengen? Om hierachter te komen – of je er nu in gelooft en het serieus neemt of niet -, kun je gebruikmaken van horoscopen. Vroeger, tot de jaren 1990, waren horoscopen feitelijk alleen te raadplegen via tijdschriften of kranten. Tegenwoordig hebben we internet en mobiele app’s op een smartphone met een prepaid abonnement of doorlopende abonnement, om de horoscoop te kunnen bekijken. Maar welke app’s voor horoscopen kun je het beste raadplegen? Hieronder hebben we de beste horoscoop app’s voor je in kaart gebracht!

1. De Daily Horoscope app: een gave horoscoop app in het Engels

Als je geen moeite hebt met Engelstalige app’s, is een van de beste app’s die je kunt gebruiken Daily Horoscope. Elke dag vind je via deze fraaie applicatie nieuwe voorspellingen bij jouw horoscoop. Maar ook kun je via Daily Horoscope terecht bij jaarhoroscopen of wekelijkse horoscopen. Probeer het gerust eens uit. Wil je je abonnementskosten goed in het oog kunnen houden als je deze app downloadt, kies dan voor een voordelig prepaid abonnement, zoals prepaid internet van Simyo. Je weet dan zeker dat je qua datagebruik binnen de grenzen blijft en niet te veel betaalt.

2. De horoscopen-app van Elle

Een aardige applicatie voor horoscopen die ook fijn werkt en gebruiksvriendelijk is, is de Elle horoscopen app. Het vrouwenblad Elle staat bekend om de uitgebreide en goed geschreven horoscopen. Sinds enige tijd zijn deze horoscopen gelukkig ook via een applicatie van Elle beschikbaar gesteld. 

3. Nog zo’n fijne horoscoop-app: TimePassages

Zoek je een app met horoscopen die wat extra achtergrondinformatie geeft naast de horoscoop bij de sterrenbeelden? Dan is TimePassages een goede optie voor jou. Zo kun je in deze app nagaan welke zonne- en maantekens op jou van toepassing zijn.

4. Dan nog deze aanrader: The Pattern

De app The Pattern is ideaal als je van zelfreflectie houdt. Deze populaire horoscoop-app biedt de mogelijkheid om diverse persoonlijke gegevens (geslacht, geboortedatum, karakter) in te vullen. Op basis hiervan krijg je gepersonaliseerde horoscopen te lezen en leer je jezelf echt beter kennen. Ideaal toch?

Reacties uitgeschakeld voor Wat brengt 2020 jou? Dit zijn de beste horoscoop apps!