Wat doet een elektrische gezichtsreiniger
Health

Wat doet een elektrische gezichtsreiniger?

Je gezicht reinigen is ontzettend belangrijk, zeker als je een gevoelige huid of acne hebt. Een goede gezichtsreiniger is absoluut een must, maar ook een elektrische gezichtsreiniger is een handige tool om je gezicht schoon te houden. Wat doet een elektrische gezichtsreiniger precies? Hoe gebruik je een gezichtsreiniger borstel? En wat is de beste elektrische gezichtsreiniger? 

Wat doet een elektrische gezichtsreiniger?

Dit is een elektrische tool waarmee je gemakkelijk en grondig je gezicht kunt reinigen. Als je met een elektrische borstel reinigt, worden er meer dode huidcellen verwijderd en dat zorgt voor een schone, egale en gladde huid. Daarnaast masseer je tegelijkertijd je huid en stimuleer je de bloedsomloop, waardoor je huid zacht en soepel wordt. Klinkt heerlijk, toch?

Wat is een elektrische gezichtsreiniger

Hoe gebruik je een gezichtsreiniger borstel?

Allereerst is het belangrijk om je gezicht schoon te maken met een reinigingsdoekje of washandje. Zorg ervoor dat je huid nat blijft want anders kunnen de haartjes van de gezichtsreiniger je huid irriteren. Breng daarna een beetje reinigingsmelk of reinigingsgel aan op de borstel, en breng dit vervolgens aan op je gezicht. Zet de borstel aan en maak langzaam draaiende bewegingen. 

Dikwijls heeft de borstel verschillende standen. We raden aan om deze op een stand te zetten die jij prettig vindt voor jouw type huid. Als je bijvoorbeeld een gevoelige huid hebt, dan zal je huid wellicht niet blij worden van de hardste stand.

Start met het reinigen van je voorhoofd en doe dit ongeveer vijftien seconden. Ga daarna door naar je neus en doe daar hetzelfde. Vervolgens ga je naar je kin en daarna je wangen, de plek waar je het meest moet reinigen. Voor iedere plek mag je zo’n vijftien tot twintig seconden uittrekken. Na een minuut ben je reeds klaar met het reinigen van je hele gezicht. Een elektrische gezichtsborstel werkt dus gemakkelijk én snel!

Tip: je kunt de elektrische borstel ook gebruiken om je gezicht te scrubben!

Reacties uitgeschakeld voor Wat doet een elektrische gezichtsreiniger?