ear piercing cursus
Hip and happening

Wat leer je tijdens een ear piercing cursus?

Wil je het aanbod van diensten in jouw beautysalon of tattoo studio uitbreiden en meer klanten aantrekken en behouden? Overweeg dan eens om een ear piercing course te volgen! Deze digitale cursus, aangeboden door Inksane Piercing Studio, leert professionals alles wat ze moeten weten over het zetten van oor piercings en het maken van ear curations (oor curaties). Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van wat je kunt verwachten van deze ear piercing cursus:

Professionele vaardigheden

Als je al een salon hebt of in een salon werkt, ben je al bekend met het omgaan met klanten. Deze cursus helpt je echter om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, specifiek gericht op oorpiercings en ear curations (oor curaties).

Veiligheid en hygiëne

Veiligheid staat voorop bij het zetten van piercings. Tijdens de cursus leer je alles wat je moet weten over hygiëne en veiligheidsstandaarden, inclusief het voorkomen van risico’s zoals bijvoorbeeld bij HIV, hepatitis en naaldprikongevallen. Je leert ook over het belang van handhygiëne, het gebruik van steriele handschoenen, benodigde apparatuur, en het proces van sterilisatie.

Diverse piercings

Van lobe piercings tot industrial piercings, deze cursus behandelt een breed scala aan oorpiercings. Je leert over de verschillende soorten piercings, geschikte sieraden, en de technieken voor het zetten van elke piercing.

Leeftijdsbeperkingen en nazorg

Naast het leren van de technieken voor het zetten van piercings, leer je ook over leeftijdsbeperkingen, het belang van goede nazorg, en hoe om te gaan met mogelijke complicaties tijdens het genezingsproces.

Sieraden en curaties

Een uniek aspect van deze cursus is de focus op ear curations (oorcuraties). Na het voltooien van de cursus kun je niet alleen individuele piercings zetten, maar ook gepersonaliseerde curaties maken voor klanten. Dit omvat het adviseren van geschikte sieraden op basis van kleuranalyse en het creëren van een samenhangende look met verschillende piercings.

Ondersteuning en extra’s

Als student van de ear piercing cursus krijg je levenslange ondersteuning via een exclusieve Facebook-gemeenschap. Hier kun je vragen stellen, successen delen en blijven leren van andere professionals en medestudenten.

Daarnaast ontvang je praktische tools zoals een inkomsten- en uitgaven tracker, een blauwdruk voor het aantrekken van nieuwe klanten, en een stressvrije planner om je piercing praktijk georganiseerd te houden.

Prijs 

Neem een kijkje op www.inksanepiercing.com/ear-piercing-course/ voor de actuele prijs voor een ear piercing course. 

Kortom, de ear piercing cursus aangeboden door Inksane Piercing Studio is een uitstekende kans om je vaardigheden uit te breiden, meer klanten aan te trekken en je winst te verhogen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de vele voordelen van deze professionele cursus!

Reacties uitgeschakeld voor Wat leer je tijdens een ear piercing cursus?