DIY,  Tips

Wat staal inspiratie voor de doe-het-zelver van nu.

Staal is weer helemaal “hot and happening”. Stalen tafelpoten & tafels, stoelen, kasten, deuren, roomdividers, zelfs steeds vaker binnen kozijnen, je kunt het zo gek niet bedenken! Het gebruik van staal, vaak in combinatie met glas en/of hout is voor veel doe-het-zelvers een populaire combinatie voor een uniek interieuritem. Met staal en hout wordt een bijzondere mix gerealiseerd tussen modern en traditioneel, maar vooral ook tussen ‘cool’ en warm, gecombineerd met een trendy uitstraling.

Al eens over HOP profielen nagedacht?

Zeker voor stalen deuren, kozijnen & binnenwanden – met glas – zijn de hopprofielen van staal vakman erg populair. Hiermee kan de (ervaren) klusser goed mee uit de voeten! De RP line 40, oftewel hopprofielen met een vaste hoogte van 40 mm worden het meest toegepast in NL & BE, vandaar dat wij deze variant opgenomen hebben binnen onze online collectie. Naast de 40 line collectie vindt u bij ons ook bijpassende glaslatten & T-profielen, evenals de meest gebruikte “alternatieven. Omdat praktisch iedere toepassing van deze profielen specifiek maatwerk betreft, kunt u bij ons alle hopprofielen op maat bestellen, diverse varianten zelfs alvast nauwkeurig in verstek gezaagd!

Staal op maat.

En dit geldt niet alleen voor de hopprofielen hoor. Bij ons kunt u alle staalprofielen in een lengte naar wens bestellen, tot op de mm nauwkeurig en ook nog eens in verstek gezaagd. Uitzondering op het verstekzagen zijn de rondvormige staalprofielen, zoals de rondstaf & de metalen buizen van STAALvakman. Maar het verstek zagen is wel een unieke service. Zo is het maken van dat stoere stalen tafelonderstel op maat opeens een stuk eenvoudiger! Altijd het juiste maatwerk staal voor uw nieuwe interieur project bij STAALvakman.nl, de online staal specialist! 

Reacties uitgeschakeld voor Wat staal inspiratie voor de doe-het-zelver van nu.