sterrenbeeld leeuw
Health

Wat zegt een sterrenbeeld over jou als Leeuw?

Sterrenbeelden, we houden er allemaal van! Sterrenbeelden vertellen hoe je bent als persoon, hoe je omgaat met relaties en situaties. Ieder sterrenbeeld heeft unieke eigenschappen en kwaliteiten. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het sterrenbeeld leeuw.

Vijfde sterrenbeeld in de Westerse dierenriem: Leeuw

De westerse dierenriem kent in totaal 12 sterrenbeelden. Leeuw is het vijfde sterrenbeeld van deze dierenriem. Je bent een Leeuw als je geboren bent tussen 23 juli en 23 augustus. De sterrenbeelden datum wordt bepaald aan de stand van de sterren.

Leeuw: sterrenbeelden omschreven

Leeuwen worden vaak als geboren leiders gezien en zijn zelf moeilijk te leiden. Het zijn gulle en sterke persoonlijkheden, die zich altijd 100% inzetten voor het goede. Leeuwen staan graag in de belangstelling en hebben weinig moeite om de aandacht op zich te vestigen. Ze stralen van nature betrouwbaarheid uit, vertellen waar het op staat en zijn erg sociaal. Vriendschappen worden gekoesterd in het grote hart.

Leeuwen zijn over het algemeen goed met het uitgeven (lees: smijten) van geld en houden van luxe. Ze zijn ijdel en zorgen goed voor zichzelf. De liefde voor de spotlights, het beschermen van zijn of haar reputatie en het creëren van drama zorgt er vaak voor dat mensen Leeuwen als verwaand en arrogant ervaren. Het sterrenbeeld staat daarnaast ook nog eens bekend voor het overdrijven van emoties.

Leeuwen zijn optimisten pur sang

De blik op de wereld van sterrenbeelden is erg interessant en afwisselend. Sterrenbeelden omschreven geven je meer inzicht in de karaktertrekken, eigenschappen en manier leven van een sterrenbeeld. Leeuwen hebben een enorme optimistische blik op de wereld. Je ziet hen niet snel bij de pakken neer zitten. Leeuwen proberen anderen ook altijd aan te moedigen. Je ziet hen niet in een sleur blijven hangen, want dit sterrenbeeld houdt ervan om nieuwe, spannende of gevaarlijke dingen uit te proberen.

Eigenschappen van de Leeuw

Typerende eigenschappen van sterrenbeelden zorgen voor veel herkenning bij de meeste mensen. Sterke en zwakke eigenschappen van Leeuwen pakken zowel positief als negatief uit in het dagelijkse leven.

Sterke eigenschappen van de Leeuw

Leeuwen zijn van nature aanmoedigend, ambitieus, gul, loyaal en zelfverzekerd.

Zwakke eigenschappen van de Leeuw

Leeuwen kunnen van nature eigenwijs, ijdel, melodramatisch, overheersend en verwaand overkomen.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt een sterrenbeeld over jou als Leeuw?