sterrenbeeld weegschaal
Fashion,  Health

Wat zegt een sterrenbeeld over jou als Weegschaal?

De Weegschaal

De sterrenbeelden datum voor de Weegschaal is van 24 september tot 23 oktober. Misschien herken je jezelf niet altijd in hoe de sterrenbeelden omschreven zijn. Dat is niet zo gek. De Grieken hebben de sterrenbeelden 3.000 jaar geleden vastgesteld. De stand van de zon en de planeten ten opzichte van de sterren en de sterrenbeelden is veranderd, omdat onze aardbol gewoon is blijven doordraaien. De sterrenbeelden datum zou dus mee verschoven moeten zijn, maar dat is niet het geval. Een Weegschaal valt nu eigenlijk in de periode van 31 oktober tot 22 november. Wat voor sterrenbeeld je ook hebt, het blijft leuk om over eigenschappen van sterrenbeelden te lezen. Wie weet herken je toch wat in hoe de sterrenbeelden omschreven zijn.

Eigenschappen van sterrenbeelden: de Weegschaal

Het beeld van de Weegschaal staat ook voor het karakter van de Weegschaal. De Weegschaal is een echte diplomaat en het leven van dit sterrenbeeld is altijd in balans. Weegschalen zijn soms wat afstandelijk en vinden het moeilijk om beslissingen te nemen. Ze willen anderen niet kwetsen. Het diplomatieke kan dus weleens doorschieten in maar blijven luisteren en afwegen van belangen, zonder besluiten te nemen. Weegschalen zijn allergisch voor oneerlijke situaties.

De Weegschaal in de liefde

De planeet van de liefde, Venus is de heersende planeet van de Weegschaal. De Weegschaal is dan ook heel romantisch en charmant. Met de Leeuw kan de Weegschaal een turbulent liefdesleven beleven waar de passie van afspat. Bij de Waterman zal de Weegschaal de eeuwige liefde vinden.
De Weegschaal is van de lange relaties en is heel zorgzaam. Andersom vindt de Weegschaal het belangrijk dat je interesse en bewondering toont. Maak indruk op een Weegschaal door de Weegschaal voor jullie eerste date mee te nemen naar een chique restaurant. Als je dan ook nog eens volop interesse toont in zijn of haar hobby’s, dan kan de avond niet meer stuk.

De Weegschaal in het werk

De diplomatie in is een geschikt carrièrepad voor de Weegschaal. Het is ook een politiek sterk teken, omdat ze hun gevoelens en meningen goed verwoorden. De Weegschaal vindt het belangrijk om veel geld te verdienen en in luxe te leven, maar wil hier niet te hard voor werken. De Weegschaal heeft daarnaast een creatieve kant, schrijver of kunstenaar is ook een veel voorkomend beroep onder dit sterrenbeeld.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt een sterrenbeeld over jou als Weegschaal?