sterrenbeeld ram
Health

Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Ram

Sterrenbeelden omschreven: De Ram

Je sterrenbeelden datum is afhankelijk van de stand van de zon in een bepaald teken van de dierenriem tijdens je geboorte. De sterrenbeelden datum voor de Ram is van 21 maart tot en met 19 april. Sommige mensen doen het af als onzin, maar anderen geloven er heilig in. Wellicht herken je wel eigenschappen van sterrenbeelden of klopt het totaal niet. Ben je benieuwd hoe sterrenbeelden omschreven zijn? Lees dan vooral verder.

De Ram als kind

Het Rammenkind zit vol energie. Het zal snel leren lopen en leren praten, maar kan niet zo goed stil zitten. Het Rammenkind speelt graag met andere kinderen samen en houdt van buitenspelen waar het zijn energie kwijt kan.
Als ouder van een Rammetje is het belangrijk om duidelijke regels te stellen en je kind voldoende ruimte te geven voor al die energie.

Eigenschappen van de Ram

De Ram is impulsief en denkt eerst aan zichzelf. Hij of zij doet veel dingen op intuïtie. Door zijn enthousiasme, kan hij wat ongeduldig zijn. De Ram heeft een grote behoefte aan vrijheid. In de liefde is er bij de Ram vaak sprake van liefde op het eerste gezicht. Een liefdesrelatie met een Leeuw heeft een goede kans van slagen. Beide zijn direct en dominant, maar kunnen elkaar daardoor ook goed in balans houden. Een Ram en een Weegschaal zijn elkaars tegenovergestelden, maar op relationeel vlak trekken tegengestelden elkaar vaak aan. De Ram is dan wel de leider in de relatie.

De Ram als collega

Het is fijn om een Ram als collega te hebben. De Ram is enthousiast, geïnteresseerd en zorgzaam. Bij drukte, kan je de Ram zeker vragen om wat werk van je over te nemen. Als je een goed idee hebt, zal de Ram de eerste zijn om dit idee te omarmen. De Ram is goed in korte projecten die snel gerealiseerd moeten worden, maar het moet niet te ingewikkeld zijn of te lang duren. De Ram toont initiatief. Een Ram kan goed samenwerken met andere Rammen. Met Vissen of Kreeft zal dit lastiger zijn. Zij zullen de directheid van de Ram niet zo op prijs stellen.

Eigenschappen van sterrenbeelden zeggen niet alles. Als je graag meer verdieping wilt, dan kan je een keer je horoscoop laten trekken door een astroloog.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Ram