sterrenbeeld schorpioen
Health

Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Schorpioen?

Astrologie is ontzettend interessant. De meeste mensen hebben een haat liefde relatie met de astrologie. Of je gelooft er heilig in en zoekt elke dag je daghoroscoop op of je vind het allemaal maar onzin. Hoe je het went of keert, het is stiekem altijd toch wel leuk om je horoscoop even door te nemen right? Al is het gewoon maar eens om te checken of er wat leuks in staat. Een sterrenbeeld waarbij in vedergeval altijd veel te beleven is is het sterrenbeeld schorpioen.

Korte details over de schorpioen:

Sterrenbeelden datum: 24 oktober t/m 22 november
Sterrenbeelden omschreven: De meest intense en unieke tussen het rijtje sterrenbeelden. Never a dull moment met de schorpioen.
Eigenschappen van Sterrenbeelden: Loyaal, impulsief, lief en intelligent

Eigenschappen van een Schorpioen

Wanneer sterrenbeelden omschreven worden, zijn er vaak eigenschappen van sterrenbeelden die altijd terugkeren, ongeacht op welk platform je het sterrenbeeld opzoekt. Over een aantal sterrenbeelden zijn de meningen verdeeld maar over de schorpioen niet. Dit is een sterrenbeeld van extremen, alles is voor de schorpioen heel zwart wit. Een middenweg of een grijs gebied kent de schorpioen niet.
Als de schorpioen zijn zinnen op iets of iemand heeft gezet, pas dan maar op. Want hij zal niet stoppen tot hij zijn doel bereikt heeft. Dit kan soms voor lastige maar tegelijkertijd ook hele interessante situaties zorgen.
De schorpioen is dynamisch, gepassioneerd en zeer loyaal. Maar tegelijkertijd soms ook iets te loyaal waardoor het kan overslaan in een obsessie. Naast obsessief zijn ook argwaan en jaloezie een tricky punt bij de schorpioen.

Omgang met Schorpioen

Zolang je lief bent voor de schorpioen en deze goed behandeld is er eigenlijk niks aan de hand. Je zult de meest lieve vriend, collega, partner hebben. Maar wanneer je eenmaal het vertrouwen van de schorpioen breekt kan je maar beter wegrennen en niet meer achter om kijken. De schorpioen kan ook heel wraaklustig zijn en zoals we eerder zeiden, als de schorpioen ergens zijn zinnen op zet bereikt hij dit ook. Dus hard wegrennen en nooit meer terug kijken. Of je excuses aanbieden en alles wat in je bereik ligt doen en zeggen om het goed te maken. Een schorpioen wil je aan je kant hebben, niet tegen je.

Heb jij ook een schorpioen in je omgeving? Dit kun je controleren aan de hand van de sterrenbeelden datum die bij de schorpioen hoort. Ben je tussen 24 oktober en 22 november geboren, dan ben je een echte schorpioen.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Schorpioen?