sterrenbeeld steenbok
Health

Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Steenbok?


Ben jij geboren tussen ca. 22 december en 20 januari? Dan val jij in de categorie steenbok van sterrenbeelden datum. Dit sterrenbeelden datum is kenmerkend voor jouw gedrag en persoonlijkheid als mens. Wil jij meer weten over wat jouw sterrenbeeld als steenbok nu eigenlijk betekent? Lees dan gauw verder.

Koppig

Een van jouw meest befaamde eigenschappen van sterrenbeelden als steenbok, is jouw koppige temperament. Jij bent niet snel te overtuigen. Wanneer jij overtuigt bent van een feit, zal het moeilijk zijn voor een ander om je hier vanaf te helpen. Deze koppigheid kan je weleens in de weg staan, maar zorgt er ook voor dat je standvastig bent en blijft.

Do it yourself

Een steenbok doet het liefst alles zelf. Dit kan natuurlijk iets te maken hebben met de koppigheid, want wanneer je het zelf doet, doe je het natuurlijk het best. Je hebt moeite om zaken en taken uit handen te geven. Hierdoor haal je vaak te veel hooi op jouw vork. Een groot voordeel hiervan is wel dat steenbokken vaak veel vaardigheden eigen kunnen maken. Je leert alles makkelijk en snel zelf en bent hierdoor vaak extra handig.

De perfectionist

Als een steenbok iets doet, dan doet de steenbok het ook goed. Je kunt bij een steenbok altijd een perfect resultaat verwachten. Een nadeel hiervan is dat een steenbok daarom ook alleen iets doet, als deze weet dat het met goed resultaat gedaan kan worden.

Op zichzelf

Een van de eigenschappen van sterrenbeelden als steenbok, is dat deze steenbokken meestal geen social vlinders zijn. Steenbokken houden van contact, maar liever een-op-een contact. Zij hebben tijd nodig om op te warmen voor sociale situaties, maar kunnen wanneer zij opgewarmd zijn enorm genieten van deze sociale situaties. Een steenbok is liever op zichzelf en heeft tijd nodig om uit te rusten van sociale situaties.

Humor

Steenbok sterrenbeelden omschreven zijn niet compleet zonder de geweldige humor van steenbokken te vernoemen. Steenbokken zijn namelijk echte meesters van het sarcasme en ironie. Met een steenbok kun je altijd goed lachen en ben je verzekerd van genoeg sarcastische opmerkingen.

Dankzij het steenbok sterrenbeelden omschreven te hebben, kun jij nu goed de steenbok herkennen. Een koppige, maar tegelijkertijd ook sarcastische perfectionist is al gauw een steenbok. En, herken jij al steenbok je in de bovenstaande omschrijving?

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Steenbok?