sterrenbeeld stier
Health

Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Stier

De stier in het kort

De stier is één van de krachtigste sterrenbeelden van de gehele dierenriem. Als je alle eigenschappen van sterrenbeelden naast elkaar zet, zul je zien dat de stier als één van de beste uit de bus komt. De stier heeft veel positieve eigenschappen en als je een stier in je omgeving hebt mag je van geluk spreken. Een stier maakt een loyale vriend, eentje die je ’s nachts wakker kunt bellen, eentje die er altijd voor je zal zijn.
Sterrenbeelden datum stier: 21 april t/m 21 mei

Sterrenbeelden omschreven: Goede eigenschappen stier

Wanneer we kijken naar de eigenschappen van sterrenbeelden, in dit geval van de stier, valt direct het één en ander op. De stier kent meer positieve dan negatieve eigenschappen. Onder de positieve eigenschappen vallen onder andere: betrouwbaar, trouw, geduldig, gul, doorzetter, intelligent.
Door al deze eigenschappen is de stier de perfecte partner en een fijne vriend/vriendin. Met een stier aan je zijde zul je je nooit eenzaam of alleen voelen. Je zult je nooit onzeker in een relatie voelen. Een stier zal je altijd op de eerste plaats zetten en zal eerder zichzelf kwetsen dan jou.

Sterrenbeelden omschreven: Slechte eigenschappen stier

Dan komen we direct uit bij de minder positieve eigenschappen van de stier; waar de stier altijd een ander op de eerste plek zit is dit voor de ander misschien fijn, maar de stier kan hier zelf aan onder door gaan. De stier is een echte binnenvetter. Je zult niet snel doorhebben dat er iets met de stier aan de hand is. De stier is koppig en lost zijn problemen graag alleen op. Geef de stier hier ook de ruimte in. Soms moet een stier het proces van verwerking alleen aangaan maar geef de stier niet op. Wanneer hij zijn problemen heeft opgelost en zijn emoties heeft verwerkt zal hij jouw gezelschap weer opzoeken.

De stier kan vaak ook erg materialistisch zijn. De stier hecht veel waarde aan geld en andere materiële zaken. Ook hecht de stier veel waarde aan vastigheid. Een grote reislust heeft de stier niet. Vaak verkiest de stier het burgerlijke leven boven een leven vol avontuur. Als je op zoek bent naar een partner om mee te settelen en je verlangt naar een ‘huisje boompje beestje leventje’ is de stier de perfecte partner. Kijk dus snel op je verjaardagskalender en zet de sterrenbeelden datum van al je potentiële lovers op een rij. Zit er iemand leuks tussen die tussen 21 april en 21 mei geboren is, vraag die dan mee op date!

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Stier