sterrenbeeld waterman
Health

Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Waterman

Een sterrenbeeld verwijst naar het teken waar de zon zich bevond tijdens je geboorte. Dat de kenmerken van de 12 sterrenbeelden omschreven zijn, met elk hun eigen specifieke kenmerken, hoeft jou niet te verwonderen. De eigenschappen van sterrenbeelden beïnvloeden namelijk mee je karakter.
Watermannen behoren, samen met de tweelingen en weegschaal, tot het luchtelement van de dierenriem. De sterrenbeelden datum van watermannen is voor mensen die geboren zijn tussen 20 januari en 18 februari. Ken je een waterman? Kom dan hier te weten hoe hij of zij in mekaar zit.

Eigenschappen van sterrenbeelden: waterman

De waterman is van nature verlegen en rustig. Daarnaast kunnen ze ook wel excentriek en energiek zijn. Het zijn diepe denkers en zeer intellectuele mensen die anderen graag helpen. Ook al hebben ze graag anderen rondom zich, toch willen ze ook graag wat tijd alleen spenderen, weg van alles. Watermannen zien de wereld als een plaats vol uitdaging en mogelijkheden.

Sterrenbeeld waterman: sterke en mindere punten

Een waterman doorgronden is een moeilijke opdracht. Ze zijn namelijk excentriek en onvoorspelbaar. Rebels, eigenwijs en afstandelijk vullen het rijtje negatieve eigenschappen verder aan. Daarnaast bezit dit teken uit de dierenriem uiteraard ook heel wat positieve eigenschappen. Dan denken we aan geestig en inventief. Maar ze kunnen ook slim en origineel zijn.

Waterman als vriend

Een waterman is altijd graag door veel mensen omgeven. Toch hebben ze graag zichzelf onder controle. Daarom houden ze vaak wat afstand. Met een Ram en een boogschutteer kunnen ze heel goed opschieten.

Een waterman als collega

Net omdat watermannen gehecht zijn aan hun vrijheid werken ze graag alleen. Ze geven zich volledig als ze ‘out of the box’ kunnen denken. Maar zeker ook als ze kunnen bijleren en kans maken op promotie. Het zijn zeer originele mensen die zich weten te onderscheiden op professioneel gebied.

Een waterman in je gezin

Tieners zijn dol op een waterman als ouder. Ze zijn namelijk zeer liberaal. Daarnaast hebben watermannen wel moeite met het tonen en interpreteren van emoties. Ze zijn wel heel rationeel. Daarom willen ze dan ook het beste voor hun kinderen.

Er zijn al heel wat sterrenbeelden omschreven. Elke sterrenbeelden datum heeft dan ook zijn eigen karakterkenmerken. Bovendien weten we nu ook meer over het sterrenbeeld waterman. Ondanks hun onafhankelijk karakter is dit sterrenbeeld zeer erg gehecht aan de mensheid. Eens je hun vertrouwen hebt, zijn ze vriendelijke en zorgzame wezens.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zegt je sterrenbeeld over jou als Waterman