Tips

Wat zijn de voordelen van een ANWB lidmaatschap?

Het gebeurt vaker dan je denkt: met pech langs de weg staan. Gelukkig helpt de Wegenwacht jaarlijks meer dan 1 miljoen mensen weer op weg bij pech. Bij de ANWB kun je een lidmaatschap afsluiten met Wegenwacht service, zodat jij nooit zonder hulp langs de weg komt te staan. In dit artikel vertellen wij je graag nog meer voordelen zijn van een ANWB lidmaatschap.

Direct op weg

Het grootste verschil tussen de ANWB Wegenwacht en een gewone hulpdienst, is dat je bij de ANWB je in de meeste gevallen weer gelijk door kan. Bij gewone hulpdiensten wordt je auto meestal weggesleept, waardoor je dus ook vervangend vervoer zult moeten regelen en later je auto weer op moet halen bij de garage. De Wegenwacht is voorzien van je juiste tools en kennis om jouw vervoersmiddel weer op gang te brengen.  

Meer service dan alleen pechhulp 

De Wegenwacht is handig voor meer dan alleen pechhulp. Zo kun je altijd bij ze terecht voor advies en vragen en zo bieden ze ook verschillende kortingen aan. Met een lidmaatschap kun je korting krijgen op Efteling, musicals, winkels, tanken, parkeren en nog veel meer. Als je alleen lid wil worden van de ANWB zonder Wegenwacht, kun je ook lid worden van de ANWB zonder gebruik te maken van Wegenwacht Services. Met dit pakket kun je ook gewoon van de voordelen en kortingen blijven genieten, maar dan zonder pechhulp van de Wegenwacht. 

Wegenwachtpakket 

De ANWB biedt verschillende Wegenwachtpakketten aan. Zo heb je een instappakket, standaard pakket en een compleet pakket. Voor elk pakket gelden weer andere voorwaarden. Sommige pakketten kun je delen met je partner. Zo kun je partnervoordeel aanzetten en samen profiteren van korting. Ook krijg je een bepaald aantal dagen vervangend vervoer en haal-en brengservice. Bij elk pakket ben je voorzien van advies bij twijfelgevallen en pechhulp in Nederland. 

ANWB lidmaatschap opzeggen?

Wil jij graag de ANWB opzeggen? Dit kun je makkelijk en eenvoudig online regelen. Voor extra advies of vragen kun je contact opnemen met de ANWB en kunnen zij al het een en ander voor je regelen. Mocht je het liever offline willen regelen, de ANWB is ook opzegbaar per brief. Houd hierbij wel rekening met het opzegtermijn. De eerste contractperiode is standaard één jaar, hierna kun je de service opzeggen met één maand opzegtermijn. De looptijd van je abonnement kun je makkelijk op je online account inzien.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de voordelen van een ANWB lidmaatschap?