e smoke
Tips

Wegwerp e-sigaret of herbruikbare e-sigaret?

De wegwerp e-sigaret heeft het makkelijker gemaakt om traditionele sigaretten om te ruilen voor e-sigaretten. Dat komt omdat een wegwerp e-sigaret de toegankelijkste e-sigaret is. Je kunt hem meteen gebruiken als je hem uit de verpakking haalt en als hij leeg is, gooi je hem gewoon weer weg. Hiermee heb je wel minder opties dan met een e-sigaret die je kunt hergebruiken. Laten we de twee eens vergelijken, zodat je kunt bedenken welke het beste bij je past.

Wat zijn de voordelen van een wegwerp e-sigaret?

Voor iemand die al jaren traditionele sigaretten rookt, is een hervulbare e-sigaret niet echt aantrekkelijk omdat je opeens allemaal extra dingen moet doen. De meeste mensen stappen toch over omdat dit een goede manier is om nicotinegebruik af te bouwen. Een wegwerp e-sigaret is een e-sigaret die je uit de verpakking haalt, meteen kunt roken en daarna weer weggooit. Je hoeft hierbij geen nieuwe e-liquids te zoeken en te vervangen en je hoeft ook niet op de batterij te letten. Voor veel rokers is daarom een wegwerp e-sigaret de enige degelijke optie.

Hoe kan een herbruikbare e-sigaret je rook ervaring veranderen?

Maar als je eenmaal een tijdje een e-sigaret rookt, kun je je af gaan vragen wat de volgende stap is. Zou je dan toch iets missen omdat je je e-liquids niet zelf kunt vervangen? Een herbruikbare e-sigaret is gemaakt van betere kwaliteit omdat ze langer en vaker worden gebruikt. Hierdoor rookt het ook prettiger voor jou. Daarnaast heb je een ruimere keuze in aroma’s. Er zijn honderden smaken te koop voor een hervulbare e-sigaret. Een herbruikbare e-sigaret zal je op den duur ook geld kunnen besparen omdat je niet elke keer een nieuwe e-sigaret hoeft te kopen maar alleen een nieuwe e-liquid. Als laatste is een herbruikbare e-sigaret natuurlijk beter voor het milieu, zeker als je je e-sigaretten niet recyclet. Ze worden meestal gewoon bij het rest afval gegooid waardoor de lithium batterijen in de natuur terecht komen. Lithium batterijen zijn zeer slecht voor de natuur.

Keuze maken

Wegwerp e-sigaretten zijn dus makkelijk te gebruiken, maar gelimiteerd in keuze. Daarnaast zal het je meer kosten en zijn ze slecht voor het milieu. Dus als je van plan bent om op lange termijn te blijven roken, kun je het beste voor een herbruikbare e-sigaret kiezen. Je bouwt snel genoeg een patroon op om je e-sigaret op te laden en te vullen, het hoeft maar een keer fout te gaan! Voor meer informatie of hulp bij de keuze kun je bij Mr Joy terecht. Ze kunnen je helpen bij het vinden van je nieuwe e-sigaret.

Reacties uitgeschakeld voor Wegwerp e-sigaret of herbruikbare e-sigaret?