boeketcadeau
Tips

Welke bloemen zijn geschikt om te versturen?

Bloemen bezorgen kan met vrijwel alle bloemen. Rozen zijn een van de meest verstuurde bloemensoorten, ook tulpen en gerbera’s doen het erg goed. Juist deze bloemen zijn geschikt om te versturen omdat ze sterk zijn en wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast gaan ze lekker lang mee. Deze bloemen zijn te combineren met tal van andere soorten bloemen. Denk aan gipskruid, lelies of lavendel. Het is maar net welke sfeer je met het boeket wilt weergeven.

De boeketten voorbij

Heb jij de boeketten wel eens gezien, maar wil je de ontvanger wel verrassen met bloemen? Dan geef je bloemen op een andere manier. We gaan de boeketten voorbij! Denk aan een prachtig opgemaakte taart van bloemen of een schaal met bloembolletjes. Ook de biedermeier is een prachtig opgemaakt bloemstuk dat goed te versturen is. Wil je wel een vaas, maar niet het boeket? Laat hem dan eens vullen met iets anders, vers fruit bijvoorbeeld! De ontvanger eet hem eerst leeg en gebruikt de vaas daarna om er alsnog verse bloemen in te zetten. Een multifunctioneel cadeau dus. Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om een gedeelte van je aankoop te doneren aan een goed doel? Zo zorgt u met een donatie van drie euro al voor bijvoeding van een ondervoed kind via Cordaid Memisa. Op die manier geeft u niet alleen iets aan de ontvanger, maar steunt u tegelijk iemand die het hard nodig heeft.

Wat geeft u bij het boeket?

Welke bloemen je ook kiest, een passend cadeau kan altijd. Een goede wijn, lekkere chocoladereep of vers fruit is een geliefd cadeau om toe te voegen aan een bos bloemen. Ook heliumballonnen of gewoon een persoonlijk kaartje zijn cadeaus om mee aan te komen.

Reacties uitgeschakeld voor Welke bloemen zijn geschikt om te versturen?