welke tuinmeubelen passen bij jou
Living

Welke tuinmeubelen sluiten goed aan bij jouw stijl?

Wat is er leuker dan op een koude winteravond alvast wegdromen bij nieuwe tuinmeubelen? Mocht je nog inspiratie nodig hebben, lees dan snel verder en ontdek welke tuinmeubelen het beste aansluiten bij jouw stijl. De volgende vier stijlen zijn helemaal hip, en maken van jouw tuin een waar paradijsje. Laat de zomer maar beginnen!

Pastel

Heb jij een vrouwelijk interieur met veel zachte (pastel) kleurtjes? Kies dan voor tuinmeubelen die hier mooi bij aansluiten. Ga bijvoorbeeld voor houten tuinmeubelen, die je opfleurt met allerlei kussentjes en accessoires. Uiteraard mogen deze kussens en accessoires ook lekker zoet zijn, met zachte kleuren en bloemen printjes. Tot slot maak je de stijl af door veel planten en bloemen in je tuin te plaatsen.

Strak & Modern

Als je niet van poespas houdt, zijn strakke en moderne tuinmeubelen de ideale keus. Ga voor robuuste materialen, en tuinmeubelen in kleuren als grijs, wit of zwart. Kies tot slot voor wat stoere planten en accessoires om de look af te maken. Wil je inspiratie op doen voor deze stijl? Kijk dan eens op de website van Vdgarde tuinmeubelen. Hier vind je onder andere strakke loungesets die niet zouden misstaan in een hippe strandtent!

Hippie Chic

Hippie chic is ideaal voor iedereen die wel van een vleugje flowerpower houdt. Door de vele kleurtjes, felle patronen en retro look krijg je vanzelf een vakantiegevoel. Hoe je deze look creëert? Dat is door je tuinmeubelen niet alleen nieuw te kopen, maar ook op internet en markten af te speuren naar de beste koopjes. Laat je verder inspireren door de tuinmeubelen die je ouders of opa en oma vroeger in de tuin hadden staan.

Jungle

Wil je de stad echt even ontvluchten? Kies dan voor een jungle thema voor je tuin. Uiteraard horen hier veel planten en groen bij, en mogen de tuinmeubelen neutraal blijven. Kies het liefst wel voor natuurlijke materialen zoals hout of bamboe. Ook qua kleur moet het allemaal zo natuurlijk mogelijk blijven. Om je jungle tuin af te maken kun je eventueel nog kiezen om een pergola met loungehoek te creëren, en wat tropische bomen en planten in je tuin te plaatsen!

Reacties uitgeschakeld voor Welke tuinmeubelen sluiten goed aan bij jouw stijl?