je eigen prive-eiland huren
Travel

Wow! Je kan nu je eigen (coronaproof) prive-eiland huren in de het prachtige Belize

Als jij net zo gek bent op reizen als wij, zal het inmiddels wel zijn gaan kriebelen om weer te gaan rondtrekken. De corona-crisis heeft ons maandenlang thuis gehouden, maar nu zijn er gelukkig weer mogelijkheden om nieuwe gebieden te verkennen en avonturen te beleven. Wie toch nog een beetje schichtig is voor andere mensen, of gewoon toe is aan de superluxe verblijf, kan nu een privé-eiland huren in Belize. ‘Op een onbewoond eiland zijn alle dagen fijn. Op een onbewoond eiland, daar zou ik willen zijn!’

Melk uit een kokosnoot

De hele dag rondlopen in je nakie met een cocktail of kokosnoot in de hand. Dat klinkt als een droom! Wanneer je dit super de luxe privé-eiland boekt, wordt het realiteit. Voor een dubbeltje zit je natuurlijk niet op de eerste rang, dus voor dit verblijf moet je wel wat dieper in de buidel tasten. Met vier personen betaal je 1000 p.p. om vier nachten op de prachtige eiland te mogen verblijven. Ga lekker met je lief en een andere stel voor een onvergetelijke dubbeldate. Of trommel je familie op voor een onvergetelijke vakantie in de Caribische Zee. Het is een eindje reizen, maar dan heb je ook wat! Dit idyllische verblijf is te huren via AirBnb en ligt in het Noord-Amerikaanse land Belize.

Wat komt er bij dit luxe verblijf kijken?

Niet alleen verblijf je in een super-de-luxe bungalow met uitzicht over de Caribische Zee, maar je krijgt ook beschikking over een butler, twee schoonmakers die het eiland spik en span houden en een chef-kok die je voorziet van drie heerlijke maaltijden per dag. Terwijl je op je wenken bediend wordt, kan je zwemmen in de privé-lagoon met verlichting of snorkelen bij de prachtige barier reef om het hoekje. Dit alles zonder ook maar één keer in een bocht medetoeristen heen te lopen in een wanhopige poging om 1,5 meter afstand te bewaren. En zonder te vechten voor een ligbedje bij het zwembad. Thank god! Ga jij boeken?

Reacties uitgeschakeld voor Wow! Je kan nu je eigen (coronaproof) prive-eiland huren in de het prachtige Belize