horloge
Fashion

Zo combineer je gouden en zilveren sieraden!

Maak jij ook vaak de keus tussen gouden of zilveren sieraden, omdat deze niet bij elkaar zouden passen? Niks is minder waar! Deze twee materialen en kleuren kunnen prima worden gecombineerd, als je maar weet waar je op moet letten. Zo kan je heel goed een dun zilveren armbandje combineren met een gouden ring; maar kies er dan eentje met een mooie diamanten- of zirkoniasteen. Door de lichte schittering in de steen zullen de warmere kleur van het goud en witte tinten van het zilver elkaar complimenteren, in plaats van afketsen!

Inspiratie voor het combineren van sieraden

Sieraden combineren is tegenwoordig helemaal niet meer ingewikkeld, omdat er veel meer kan en mag. De quote “less is more” is alweer achterhaalt, want je ziet enorm veel trends die veel lagen en combinaties met zich meebrengen. Zo is het populair om meerdere oorbellen te dragen in één oor, veel bedelarmbandjes te combineren of juist verschillende kettingen met elkaar te stijlen en een layering look te creëren. Dit is eveneens het geval met kleuren en materialen. Goud en zilver waren altijd als water en vuur – maar tegenwoordig is het een nieuwe manier om je eigen stijl te laten zien. Op de afbeeldingen zie je een paar sfeerbeelden om je te inspireren met de mogelijkheden. Zo kan je verschillende armbandjes van zilveren en gouden kleuren combineren, maar ook op een subtielere manier jouw gouden armband dames dragen met een lichtere tint. Ben jij al om?

Bicolour sieraden: voor als je niet kan kiezen 

Weet je gewoon écht niet meer voor welke kleur of welk materiaal je nou moet gaan? Dan kan je altijd nog kiezen voor bicolour sieraden. Dit zijn sieraden die gemaakt zijn van verschillende kleuren, die in elkaar overlopen of allebei in een ander deel van het sieraad voorkomen. Hiernaast zijn ook nog sieraden die bestaan uit verschillende elementen waarbij gouden en zilveren kleuren worden gecombineerd, zoals bij je bij horloges vaak ziet in verschillende schakels. Omdat de kleuren mooi in balans zijn, kan je het makkelijk samen dragen. Ook een subtiel armbandje kan je dan nog prima toevoegen, zonder dat het te druk wordt!

Reacties uitgeschakeld voor Zo combineer je gouden en zilveren sieraden!