Living

Zo kies je de ideale boxspring uit

Een boxspring in de slaapkamer is populair! En dat is niet gek: zo’n bed van een hoogwaardige kwaliteit slaapt heerlijk. Met een boxspring geniet je van uitmuntend comfort en zo slaap je aanzienlijk beter – zéker als je de ideale boxspring uitkiest. Hoe je dat aanpakt? We delen onze tips!

Het juiste formaat

Bij het uitkiezen van een boxspring is het belangrijk om op het formaat te letten. Van een twijfelaar tot een kingsize bed: er zijn veel opties om uit te kiezen. Naast standaardafmetingen kun je ook gaan voor een op maat gemaakt bed – ideaal bijvoorbeeld als je lang bent of het bed juist precies in een hoek van de slaapkamer wilt laten passen. Bedenk hoeveel ruimte je graag hebt bij het slapen. Of je nu met of zonder partner slaapt: het is wel zo prettig als je je gewoon comfortabel kunt omdraaien in je bed. Verder is het formaat afhankelijk van de ruimte in je slaapkamer – het bed moet er natuurlijk wel passen. Verschillende zaken om rekening mee te houden dus!

De juiste stijl

Bij een boxspring kopen draait het natuurlijk ook om de stijl! Nu ziet een boxspring er al gauw fraai uit: designs van boxsprings ogen luxe, stijlvol en comfortabel. Als je je ideale boxspring in huis wilt halen, is het belangrijk dat de looks volledig aansluiten op je wensen! Bij de boxsprings van desuite.nl heb jij het voor het zeggen wat betreft de stijl, kleuren, materialen en afwerkingen. Zo kies je het perfecte bed uit, in de uitstraling die je voor ogen hebt. Van een chique boxspring met houten zijpanelen tot juist een luxe boxspring met stoffering: bij iedere woonstijl is er iets bijpassends te vinden. Zo raak je niet uitgekeken op je mooie nieuwe boxspring!

Een luxe boxspring kiezen

Als je een boxspring gaat kopen, is het raadzaam om voor een luxe model te kiezen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt, wat betreft zowel de looks als het slaapcomfort. Zo kun je erop vertrouwen dat je beter slaapt op een kwalitatief matras, met name als je matras volledig is ontworpen naar jouw wensen. Met een goed bed kun je jarenlang vooruit: zeker iets om mee te nemen bij de aankoop! De kwaliteit van een luxe boxspring blijft goed, ook op langere termijn. Van de bekleding tot het matras: met een luxe keuze blijft alles mooi.

Handige extra’s

Bij een boxspring kun je ook denken aan verschillende handige extra’s, om voor een compleet geheel te gaan. Denk aan een hoog laag systeem om het slaapoppervlak te kunnen verstellen in hoogte: ideaal voor schoonmaken, opmaken en hulp aan bed. Ook elektrische boxsprings zijn een optie, met bijvoorbeeld een verstelbaar hoofd-, voet- of kniegedeelte. Een instelbaar bed kan voor nog meer slaapcomfort zorgen, tevens bij fysieke klachten. Andere extra’s sluiten aan op de gewenste looks: wil je bijvoorbeeld een stijlvol hoofdbord achter het bed? Dat is absoluut een plaatje! Ingebouwde nachtkastjes zijn ook een optie, evenals sfeervolle verlichting. Door ook meteen aan deze details te denken, maak je de aankleding van de slaapkamer echt een stukje eenvoudiger én fraaier!

Reacties uitgeschakeld voor Zo kies je de ideale boxspring uit