terrasoverkapping
Interior,  Living

Zo kun je je terrasoverkapping gezelliger maken!

Buiten zijn, de wind voelen en naar de vogels luisteren, het heeft iets rustgevends. Asl je net als ons nogal wat tijd onder je terrasoverkapping doorbrengt, maak je het natuurlijk zo gezellig en “huiselijk” mogelijk. Hieronder vind je enkele geweldige manieren om terrasoverkappingen huiselijker te maken. Lees je mee?

Het maakt niet uit of je een klein of een groot terras hebt, je kunt de look en feel ervan nog steeds veranderen door een paar simpele dingen toe te voegen. Wij zijn dol op leuke kussens en accessoires voor buiten om een ruimte op te fleuren. Het ziet er daardoor meteen vaak uitnodigender uit dan wanneer er maar een paar stoelen zouden staan! 

Bloemen en planten toevoegen

Wat dacht je ervan om buiten een leuk bloemstuk toe te voegen? Het toevoegen van bloemen en planten is een geweldige manier om de huiselijkheid van je buitenruimte te vergroten. Je bent natuurlijk buiten en er staan ​​al planten en waarschijnlijk bloemen om je heen, maar als je ze in een vaas zet, lijkt het net wat chiquer. 

Iets op de grond

Door een groot buitenkleed toe te voegen, lijkt je terras gezelliger en huiselijker. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het veel fijner is op blote voeten! Probeer bij het inrichten van een terrasoverkapping alles samenhangend te maken door bijpassende kleuren of een thema te kiezen, zoals bijvoorbeeld nautisch. Behandel het op dezelfde manier als je een kamer in je huis zou inrichten. Je gaat niet een heleboel niet-overeenkomende dingen in je huis bij elkaar gooien, dus waarom zou je het op je terras wel doen? 

Kunst en decoratie

Een andere geweldige manier om je terras als een verlengstuk van je huis te laten voelen, is door wat kunstwerken of decoratieve stukken aan de muren toe te voegen. Je kunt ze zelfs in de kleuren en het thema van je interieur kiezen. 

Speelse elementen

Als je de ruimte hebt, zou je een schommel, of als je de ruimte hebt een schommelbed, kunnen toevoegen! Wij vinden het heerlijk vinden om ons op zo’n bed te nestelen en een boek te lezen. We denken niet dat je ooit nog naar binnen zal komen!

Hier is nog een goede laatste tip: plaats je meubels in een omgeving die bevorderlijk is voor een gesprek, net zoals je zou doen in een kamer in je huis. Voeg in het midden een salontafel toe om het gemakkelijker te maken om een ​​drankje op te zetten of om je voeten op te leggen en te ontspannen. Zo lijkt het op een andere kamer in je huis!

Reacties uitgeschakeld voor Zo kun je je terrasoverkapping gezelliger maken!