relatiedip
Tips

Zo verslaan jullie die relatiedip!

Elke relatie kent zijn ups en downs. Zitten jullie momenteel in een dipje? Dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk weer als vanouds wordt. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips zodat jullie uit die relatiedip komen!

1. Uit je gevoelens
Het belangrijkste om te doen in een relatiedip? Erover praten! Deel je gevoelens en vertel elkaar wat je dwars zit. Hoe kijk je zelf tegen de situatie aan? En hoe ziet jouw partner dit? Naast praten is het ook belangrijk dat je goed naar elkaar luistert. Alleen zo leer je elkaar beter te begrijpen.

2. Wat waardeer je aan de ander?
Zit je in een relatiedip? Dan vallen vaak de negatieve punten in de relatie meer op. Toch is het belangrijk om niet de positieve punten te blijven waarderen. Spreek dit ook uit.

3. Blijf je eigen ding doen
Neem de tijd voor jezelf en gun de ander ook tijd. Is dit het geval? Doen jullie op dit moment heel veel samen? Ga dan eens wat dingen plannen die je afzonderlijk doet. Wil je bijvoorbeeld heel graag meer weten over fotografie? Geef jezelf dan op voor een fotografie cursus. Wil je partner graag een nieuwe sport uitproberen? Dat kan diegene best alleen of met een vriend of vriendin. Geef elkaar de ruimte, want zo heb je ook meer om met elkaar te bespreken.

4. Voorkom routine
Niemand houdt van routine. Kom uit die sleur en doe eens anders dan je normaal doet. Ruil die wekelijkse Netflix-momentjes in voor een diner buiten de deur. Boek eens een hotel verwen elkaar met een heerlijke massage. Zo komen jullie dichter tot elkaar waardoor het vlammetje hopelijk weer gaat branden!

We hopen dat jullie iets aan deze tips hebben! Het belangrijkste is dat jullie voor elkaar willen vechten. Als jullie dit willen doen dan komen jullie er wel! 

Reacties uitgeschakeld voor Zo verslaan jullie die relatiedip!