kleding reizen
Fashion,  Travel

Zomervakantie geboekt? Welke kleding doe je aan tijdens de reis, en wat neem je mee?

De zomervakantie zit er weer aan te komen en waarschijnlijk ben je er al naar uit aan het kijken. De vakantie is geboekt, de plannen zijn gemaakt, maar de koffer moet nog ingepakt worden. Misschien heb je al nagedacht over welke kleren je mee wilt nemen, of ben je er nog niet helemaal uit. Ongeacht van je geplande vakantie, is het belangrijk om kleding mee te nemen die comfortabel, duurzaam en mooi is. Want wie wil er nou onzeker of ongemakkelijk zijn tijdens hun vakantie? Als je nog wat tips kan gebruiken voor wat er zeker in je koffer moet zitten, lees verder!

Wat er niet in je koffer mag ontbreken!

Dus, wat neem je mee in je koffer op zomervakantie? Hier zijn enkele tips:

  • Net zo belangrijk als stijl, is ook duurzaamheid. Op vakantie ben je vaak actief bezig, de hele dag lang en het is wel zo mooi als je kleding dit intense gebruik aan kan. Daarom is het een goed idee om kleding mee te nemen die gemaakt is van travelstof zoals je ook terugvindt bij Je m ‘appelle. Travelstof is een stof die je de combinatie van duurzaamheid, ademend vermogen, snel drogend en stretch comfort biedt. Dit maakt het de perfecte stof om reiskleding van te maken.
  • Op vakantie mag je best wel een beetje pronken met je outfits, dus het is belangrijk om kleren mee te nemen waarin jij je mooi en zelfverzekerd voelt. De plus size collectie van Je m’appelle is ontworpen om stijl en comfort te combineren. Omdat alle stukken van Je m’appelle gemaakt zijn van travelstof zijn ze duurzaam en perfect voor op vakantie.
  • Neem altijd zoveel mogelijk veelzijdige kledingstukken mee. Dat betekent kleding die makkelijk te combineren is met andere kleding. Denk aan bijvoorbeeld leggings, lange T-shirts, blouses en tank tops. Niet alleen zijn deze kleren op zich voor veel situaties geschikt, ze zijn ook makkelijk te combineren om ze aan elke activiteit aan te passen.
  • Neem kleren mee die je gemakkelijk aan het weer kan aanpassen. Kledingstukken zoals een cardigan of een hoodie zijn hier heel geschikt voor, aangezien je ze makkelijk kunt layeren over je outfit. Trek ze aan als het koud is en trek ze gemakkelijk weer uit als het warm wordt.
  • Een van de belangrijkste items in je koffer zijn comfortabele schoenen. Denk hierbij aan schoenen die niet alleen geschikt zijn om lang op te lopen, maar ook bestand zijn tegen verschillende ondergronden. Je kan misschien lang lopen op je sandalen, maar die overleven een hike door de bergen niet. Zorg tijdens je reis ook vooral voor schoenen die ook comfortabel zijn en waar je lang op kunt staan. Door bijvoorbeeld de drukte op Schiphol kan het gebeuren dat je soms erg lang in de rij moet staan voordat je je vlucht kan nemen. Het mooist is als de schoenen ook nog stijlvol, maar neutraal zijn, zodat ze bij elke outfit passen.
  • Een gemakkelijke manier om je outfits te variëren is door verschillende accessoires mee te nemen. Grote kettingen, een hoed en een sjaal nemen nauwelijks ruimte in beslag in je koffer, maar zorgen ervoor dat je meteen veel meer outfits kan creëren.

Of je nou plus size of straight size bent, de beste kledingstukken om mee te nemen op jouw vakantie zijn die kledingstukken waar je je goed in kan bewegen, die comfortabel zitten, die veelzijdig zijn en waar jij je het beste in voelt. Met die kleren in je koffer ga je goed voorbereid de zomervakantie in!

Reacties uitgeschakeld voor Zomervakantie geboekt? Welke kleding doe je aan tijdens de reis, en wat neem je mee?