ti sento ring kopen
Fashion

Zonder een passende ring kom je nergens

Sieraden zijn net als accessoires, het staat bij iedereen prachtig en geeft een eigen persoonlijkheid.
Een ring is één van die sieraden. Ringen hebben speciale uitvoeringen met een extra betekenis, bijvoorbeeld als herinnering, om elkaar de liefde te tonen of een huwelijk te bezegelen. Buiten armbanden en horloges zijn ringen de meest populaire sieraden, vanwege de symbolische betekenissen erachter.

Voor mensen met een budget

Vaak denkt men bij een ring aan dure, zilveren ringen met een grote diamant, welke om de ringvinger van een vrouw glimt en zelfs opvalt in het donker. Maar ringen hoeven niet duur te zijn. Ti Sento is het merk voor mensen met een budget. Deze sieraden zijn niet te onderscheiden van een zilveren ring met een echte diamant en stralen luxe uit.
Deze ringen zijn ontworpen in een unieke Milanese stijl en hebben een elegant design met fijne details.

Romantische uitstraling

Ti Sento staat voor een romantisch gebaar met uitstraling van het merk, ieder sieraad schittert op zijn eigen, unieke en romantische manier. Ti Sento heeft een zilveren sieradenlijn, die staat voor luxe en sierijkheid.
De sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bevatten een langdurige glans.
Edelmetaal is de basis voor alle sieraden, welke worden gecombineerd met verschillende stenen, zoals zirkonia, natuursteen, parels en parelmoer. Hierdoor krijg je een echte eyecatcher en hoef je geen grote diamant om je ringvinger te hebben om romantiek uit te stralen.

Symbolische betekenissen

Een Ti Sento ring kopen, hoeft dus niet duur te zijn.
Een mooie gedachte van ringen is dat het elk een symbolische betekenis heeft, of het nu voor de liefde is,
het bezegelen van een huwelijk of vriendschap, als glamour accesoires of om herinneringen te behouden, de symboliek is er voor altijd. De zoektocht naar de juiste ring, een zilveren ring of een ring met stenen erin, hoeft dan ook niet lang te duren. Ti Sento heeft een groot en uitgebreid assortiment aan romantische en symbolishe sieraden en zijn met verschillende sieraden te combineren. Een sieraad gaat namelijk niet om de prijs, maar om de symboliek en het karakter, net zoals die van een vrouw.

Ben je benieuwd geworden naar wat Ti Sento allemaal te bieden heeft en welke sieraden er met elkaar te combineren zijn? Wil je een sieraad kopen om de show te stelen op een verjaardag of een ander feest? Of wil je weten hoe je de symbolische ringen kan gebruiken om jouw eigen huwelijk te bezegelen? Wij helpen je graag! Bekijk ons assortiment of shop alle mooie sieraden op onze webshop!

Reacties uitgeschakeld voor Zonder een passende ring kom je nergens